BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 31, 2013

.....::: Oh My Mum :::.....


Assalamualaikum korang.....
entry sebelum ni aku ada upload hp baru my mum....
ala,,,hp murah je tapi biasa la kan...
baru nak berjinak2 dengan hp canggih...
die punya excited dengan hp baru tu....
aduh,setiap bnde yg jadi kat hp die...
mesti merujuk kat aku...
(sabar je la....)

boleh pepagi ketuk pintu bilik aku...
semata2 nak tanye knp keluar bnde alah kat screen hp die..
rupanya tanda warning beteri nak habis....
pastu my mum bla la....
tup2 datang balik sebab xjumpe tempat nak cas.....
aduh,,,masak masak....
nasib baik la anak die ni jenis melayan...
dengan mamai2 tu,,,aku tunjuk la cara nak buka tmpat nk cucuk chager tu...
sempat lagi mak aku membebel2....
hahahahaha....

yang lagi xleh bla nya...
siap dah pandai buka whatsapp n wechat hp aku lagi...
oh!! sangat bahaya kot....
serius...sangat bahaya...

siap request smartphone yang lagi besar lak tu...
alahai my mum....
eh! dengan ayah sekali tau....
duk tilik2 hp my mum...
die nak jugak tu...
kne la aku usaha cari hp alcatel tu...

kne letak security nampak gayanya ni...
lebih terjamin keselamatan hp aku...

0 comments: