BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 18, 2013

.....::: 18/05/2013 :::.....


Assalamualaikum korang....
semalam post, hari ni pun post lagi...
rajin nye!
hahahaha,,,sebenarnya kerje dah xbanyak..so..
macam nak manja kan diri dengan blog lak...
yela dah lama xupdate blog kan....
sian die, di anak tiri kan...

sebenarnya sekarang aku berada di.....


sebab dah xde kerje sangat kan....
so, aku melepak la dekat library ...
mengacau yati, yana and fina duk buat assignment "STRATEGIC MANAGEMENT"
(subjek ni aku kne ambik sem depan)
gabungkan nama dieorang "FITINA"
fi-fina
ti-yati
na-yana
(sowi korang jadi bahan dalam blog aku)


nak tulis pe lagi erk......
haaaa..............
semalam punya la lapar kan...
terpaksa memasak sebab time tu dah pukul 1 pagi kot..nak xnak kne jugak la masak...

nasi goreng kampung + nestea + buah ki'ni


masak dalam ni je kot...


kami enjoy dengan kami punya supper
hahahahahaha.......

=)

**********************************************************

lupe lak,,hari ni birthday adik aku yang ke empat...
muhammad azizi bin rosli...
ulang tahun ke 17...
selamat menduduki peperiksaan SPM tahun ni...
semoga mendapat keputusan yang cemerlang...

0 comments: