BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 18, 2013

.....::: So sweet :::.....


Assalamualaikum korang....
ni kes kawan baik aku..
rajin bebenor nak mengedit-edit ni....
dengan2 aku jadi mangsa..
yela orang pakai handphone canggih...
boleh download softwere2 mengedit pict....

ape lagi,,,,
aku la jadi salah sorang dari pada mangsanya....
sedey betul....

ni yang first die hantar....

~simple je~
tapi aku suke...mybe die x terlampau penuh dengan yang merepek2...
kata2 die pun best!
'HIDUP INI INDAH JIKA SEMUANYA KERANA ALLAH'

yang ni die request kat aku satu ayat untuk die edit kan...

~colourful~
jenuh aku duk fikir ayat pe nak bagi kat die suh edit...
alih2 keluar ayat ni...
'HARGAI DAN SAYANGI IA SEMENTARA DAPAT DIGAPAI'
dah elok aku dapat idea boleh lak die cakap
ayat aku jiwang
ce' dah habis pikiaq ni...
hak ni ja keluaq...hahahaha

dah alang2 die duk angau mengedit tu kan...
aku pun request la satu untuk aku....
aku request yang ni
ayat ni memang dari dulu lagi aku mintak someone editkan..
tp masing2 busy dengan assignment, kuiz, test n mid term....
so tertangguh...
hope korang faham la ape yang tersirat kat sini... =)


ni die link blog kawan aku yang suke mengedit ayat2 kat atas ni...

thankz my dear!!!
~love u alot~


0 comments: