BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 20, 2013

.....::: 20/05/2013:::.....


Assalamualaikum korang...
hari ni.........
ape erk
macam biasa...bila kelas xde lepak library sebab nak siapkan kerje
n seperti biasa akan di warm up dengan menbuka laman2 sosial...

pagi ni macam nak membebel lak pasal satu pict yang aku pernah upload sebelum ni....

ni pict die..
"SENANGNYA YANG HARAM TETAPI SUSAH UNTUK YANG HALAL"

ni yang aku rasa bila aku betul2 nak mencari 'bakal teman'
sehidup semati aku...
tipu la kan isu ni xde dalam kepala aku..
mana tak nya asal balik rumah je bertubi2 soalan tertimpa aku
(dah macam buat lati tubi je)

betul!
sangat susah untuk mencari yang halal bagi aku
nak cari yang betul2 boleh imam kan aku
nak cari yang betul2 boleh guide aku
dan yang penting boleh membimbing anak2 kami nanti...
bila niat kita baik,,susah je nak gapai ape yang dihajati...
WHY???
sebab, dari azali lagi syaitan dah berjanji nak menyesatkan anak ADAM
anak ADAM tu kite2 semua la....

kalau niat nak ber'couple tu....
senang je kan tertunai...
aduhai dugaan hati...
dugaan paling berat kot...
HATI....disitulah terletak iman kita

pesanan untuk diri sendiri :
andai kata nak ter'install' rasa itu...
sila 'uninstall' dengan kadar yang segera
nanti hang pulak 'handphone' anda

=)

0 comments: