BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 20, 2013

.....::: Pict makanan :::.....



Assalamualaikum korang....
entry kali ni bukan aku nakupload pict makanan...
tapi aku nak share something pasal orang yang suka upload pict makanan..
menurut kawan aku,die ad pernah baca satu artikel tentang...
orang yang suka sangat upload pict makanan dalam laman sosial....
kesimpulanya, orang yang suka upload pict makanan ni
dieorang ada masalah mental....
sebenarnya aku mmg suka upload pict makanan pun....
tp,bila dah dgr die cakap macam tu...
korang rasa ape reaksi aku?

hahahahahaha.....
cnfm la aku xpeduli...
suka hati aku la nak upload ape pun...
bagi aku, better upload pict makanan dari pada aku upload pict aku
so.......
"be Your Self"

=)

0 comments: