BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 16, 2013

.....::: Jadual Final Exam :::.....

assalamualaikum korang.....
naik lepas cuti pilihan raya sekali lagi aku dihujani dengan tumbunan assignment
yang mana kesemua assignment tersebut kne submit dalam masa terdekat....
so agak bz la kan...
now,,,,semua dah hampir siap...dah ada assignment yang dah siap submit pun...
alhamdulillah dah boleh bernafas sedikit....

tp,,untuk minggu akan datang....
presentation pulak la yang akan menyusul....
hope i can do the best!!!
walaupun agak gemuruh bila berada di depan orang ramai
(rasa macam nak sorok muka dalam beg je)
tp nak tak nak kne jugak buat....

sebenarnya aku masih lagi tak percaya yang aku nak nak final exam..
rasa maca sekejap je sem ni....
lagi 2 minggu nak masuk musim exam...
"2.6.2013 - 27.6.2013"

ni jadual exam aku...
agak gila jugak la jadualnya

12.6 international finance
18.6 marketing pf financial services
19.6 financial market and institutions
19.6 risk management
20.6 financial risk management
25.6 financial modelling

**********************************************************
eeemmmmm.................
saya dapat kawan baru...

nama die 'SABRINA'

hahahahahaha

=)

0 comments: