BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 6, 2013

.....::: Darbian's Night IV :::.....


assalamualaikum korang...
ni post aku yang kedua untuk hari ni...
bukan pe,,,dah lama sangat menyepi kan...

aktiviti yang aku attend tanpa dirancang...
asalnya mmg aku terpaksa join pun aktiviti ni..
tp diesebabkan lect dah tunda exam mid term lepas pilihanraya...
so,dapat la balik awal n xpayah nak attend bnde ni..
tp,tiket pulak yang tada...
sedey.....
nak xnak kne la join jugak bende alah ni...
(waaaa,,,,balik rumah lambat.....)

**********************************************************


GRAND DINNER DARBIAN'S NIGHT IV

Tarikh : 30 April 2013
Masa : 7.30 p.m - 12.00 p.m
Tempat : Dewan Muadzam Shah, UUM
Tema : masquerade, putih, hitam n merah


komen pasal dinner ni......
first pasal date, korang tau kan mmg ramai yang balik 29 tp still lagi nak buat 30....
alasan dewan dah full book bulan 5...
hello,,,,dewan MAS tu je ke yang blh buat dinner???APTB la budak2 ni...
yang balik lak tu ramai last sem, n dewan langsung xpenuh malam tu...
(padan muka korang makanan membazir)

second makanan,,,agak la setiap sem makan nasi hujan panas je....muak tau...
dah la katering yg baru ni entah pape je...
ish,nasib baik perut aku xde masalah....
sbb esoknye aku nak travel jauh...

third pengisian, sangat2 bosan..entah pape je korang ni...ada ke pasang cerita hantu
agak la weh,ramai kot yang xbalik time cuti mengundi ni..
korang ni langsung xjaga sensitiviti orang lain..

last, kami xpuas lagi nak bergambar!!!...hahahahaha
(kawan2 aku ramai yang dah last sem)

now.......
riang ria kami dimalam hari...





hope kegembiraan ini kekal dalam ingatan kami...

=)



0 comments: