BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 29, 2013

.....:::Shopping :::.....


Assalamualaikum korang semua...
sebelum tu....nak wish kat kekawan yang nak exam 3.6 ni...
selamat menduduki peperiksaan akhir semester...
my first paper 12.6 ye...

hari ni,,dengan selamatnya aku sampai rumah...
sebenarnya plan asal mmg aku nak stay dekat u b4 exam...
tapi last minit lak tertukar plan...
ada la sebabnya..
aku ni jenis,kalau baik aku mmg baik sesangat...
tapi jangan buat bnde yang aku xsuka....
sbb,,kalau aku dah xsuka..pandang muka die pun aku dah meluat...
cara nak cool down..macam ni la...
buat kerje gila..balik last minit..

macam2 la yang berlaku sebelum n semasa dalam bas tu....
nasib baik la keinginan nak balik tu melebihi segalanya...
so,,,akhirnya sampai la jugak kat rumah..

yang aku nak kongsi nye.....
my mum pun dah pakai handphone andriod...
perh...
ayat yang kelakarnya...
'ma pun pandai jugak gosok2 ni'
(dah di standard kan bahasanya)

ayah aku hadiahkan handphone murah je...
sbb yang mak aku punya tu dah xberapa nak sihat dah...
beteri kembung la...
memory card x detect la...
kesian lak xdapat dengar lagu...

ni pict hp my mum...

bergaya sakan...

~dah habis senyum dah hp ni~

~posing maut u all~

dan ni handphone ke3 menjadi anak angkat aku..
selepas handphone yana dan yati...
lepas ni boleh la buat part time job dekat kedai handphone

pusing punya pusing dekat "KUANTAN PARADE"
terjumpa baju ni...
harga ni,,,dalam ketegori mampu milik la...
kain die nice...lembut...
jenama....'John Master'
RM 59.90
cantik....menawan hati aku... =)

terpandang warna baju ni..
terus teringat kat kawan sorg tu...
nak cabar die la...
ada baju ni dan pakai baju warna ni...


**********************************************************

eeemmmmm.......rasa sunyi lak bila SABRINA sibuk bekerje..
bila dapat ber'sms' macam dulu-dulu....
(sekarang pun die msj jugak,tp xmcm seblm die bz bekerje)
miss that moment...

=(

0 comments: