BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 27, 2013

.....::: Dendam ke??? :::.....


assalamualaikum korang....
mood aku sekarang happy plus sedey....
y???
happy becoz esok aku nak balik!!!
yeaaahhhhhh!!!!!!!!!!.....
sedey?
sebab balik rumah mesti ingat kat abg aku....
serius aku xnak jumpe langsung die...
banyak kot terasa dengan die...
aku mmg kadang2 jahat mulut jugak...
tp nama pun perempuan kan,,,lebih banyak memendam rasa....

knp aku blh teringat kan abg aku?
sbb aku sidai baju2 aku...
pasal seluar trak je pun...
time tu kat kampung...
aku ada la tnye mak aku kan....
ada tak die jumpe seluar aku, sbb aku rasa aku tertinggal kat rumah...
aku cakap la seluar tu jenama cheetah...
kot2 la mak aku ingat seluar tu seluar org lain...
seriusly,,,aku mmg xbanyak seluar...
sebelum ni,,aku beli seluar trak masa sebelum masuk poli...
tahun 2007...
yg second tahun 2011...time sem2 dekat UUM
sedey kan jadi aku???

ahhh....
abaikan......
sambung balik cerita...
boleh abg aku sound aku.....
ceh jenama cheetah je pun,tu nak kecoh hilang....
perh!!! time tu mmg aku rasa tebal sangat muka...
yela depan kazen2 aku kot...
aku tau la die fully sponser jangan la jatuhkan maruah aku...
aku mantion kan jenama tu sebab....
aku mmg xlayak nak beli seluar2 ada jenama ni...
walaupun jenama yang murah....
mana la tau kot mak aku ingt tu seluar orang KAYA-KAYA lain kat rumah tu...
aku mmg xlayak pun nak pakai seluar jenama ni....
yang jenama cheetah pun tak layak la ALONG!!!!

~sampai mati kot aku akan ingat~

0 comments: