BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 31, 2012

.....::: New Year :::.....




assalamualaikum korang...
lagi 30 minit je lagi nak masuk tahun 2013..
selamat tinggal 2012..
kenangan sentiasa di hati 
=)


korang try la buka link ni... =)

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf

**********************************************************

aku harap tahun baru ni akan lebih bermakna dan
lebih bersejarah dalam hidup aku...
amin...

Wednesday, December 26, 2012

.....::: My Hobby :::.....

salam korang......
sebenarnya aku ada 'gep' antara first paper n second paper selamaaaaa......
5 hari.....
(xde la lama sangat)
tapi aku tetap nak manjakan diri aku dengan novel2....hahahahaha


~ my first novel~


aku start baca novel ni malam semalam....
dari jam 23:33 hingga la jam 06:15
die punya page xde la tebal sangat
547 sahaja



~ my second novel ~


aku start baca next novel lak petang semalam
dari jam 18:33 sehinggalah jam 16:14 hari ni
die punya pagr boleh tahan tebal jugak la
1055 muka surat!

but.....
ape yang aku boleh rumuskan dari dua2 novel ni,
kita jangan terlampau memtingkan pangkat n harta
dan satu lagi,,,siapa2pun seseorang itu....
dia tetap manusia biasa yang ada harga diri, maruah dan perasaan
jangan pandang rendah pada orang lain


ish!
aku ni kalau dah jumpe novel xmakan pun xpe tau...
nama pun hantu novel kan...
tapi!
solat tetap tak tinggak ok!
dan jugak tidur :D
itu wajib la kan..kalau tak mau ting kepala
hahahahahahahaha



xsabar nak memanjakan diri dengan novel2 yang lain lagi
=)

Thursday, December 20, 2012

.....::: wow!!! :::.....

assalamualaikum....
seperti yang korang tahu...
tarikh hari ni cantik!!!!

20.12.2012

dulu berangan nak kahwin tarikh ni
tapi tu 2 tahun sudah la...time tu dah putus asa nak sambung dgree...
n fikir nak kerje je...
n kebetulan mmg dah dapat kerje,so ape lagi
melangkah ke next step la kan...
hahahahahaha
(gatai je ko ni ain)

dah la 20.12.2012 tu jatuh hari khamis,,mmg aku berangan
 akad nikah aku nak buat hari khamis malam
jam 20:12
(gile punya angan-angan)

BUT....
angan-angan hanya tinggal angan-angan la....
sebab sekarang aku masih lagi mencari
"pelengkap hidup aku"
mencari..mencari....dan mencari...




















=)

♥ ♥ ♥

Wednesday, December 19, 2012

.....::: Memory 13 Disember 2012 :::.....


~MAJLIS MAKAN MALAM ANAK KELANTAN~
walaupun aku bukan anak kelantan...
hahahahahaha



~aku diapit oleh 2 orang anak jati kelantan~

~senyum~~

~sedapnya dadih~

~aku n yana~
sama tak dengan profit pict FB?

~nak balik dah....~

~kat DPP pun sempat lagi~
nak habiskan beteri kemera sebenarnya

~ >.< ~

~ tengah malam pun boleh bergambar lagi,,xtau penat~


sajian dinner kami malam tersebut



=)
banyak betul makan sem ni...




.....::: Memory 11 Disember 2012 :::.....


ni lagi pict p makan...tapi xde la makan sebab kemera aku xde beteri
so ni pun ihsan dari orang-orang lain
" Malam GALA Darbian's "

Tema : Secret Garden
Tempat : Dewan Muadzam Shah
Tarikh : 11 Disember 2012
Masa : 8.00 p.m - 12.00 p.m



~ jajan yang kami dapat~
last meja

KAMI DI MAJLIS

~sempat lagi posing b4 VIP masuk~

~muka xsabar nak makan~

~orang bercakap kat depan kami bergambar di belakang~

~selesai sudah majlisnya~

~with X-romate sem2~

~bulat air kerana pembentung,bulat masyarakat kerana muafakat~
bulat aku??kerana banyak makan...
hahahahahaha....


KAMI AT BILIK

dah balik dinner pun nak posing lagi....
....APTB....

~muka ceria lepas makan~
bulatnye aku

~opsss!!! kami lagi~

~awat mata aku lain macam je?~

~wow!! beraneka warna~

~model cincin n kerongsang~

suka duka riang ria kami di 
UUM

=)




.....::: memory 8 Disember 2012 :::.....


aktiviti makan-makan.....
mesti banyak makan kan...
huhuhuhu....sebenarnye bila dah dekat2 hujung sem ni banyak la dinner yang kena p...

so,,buat la tajuk makan-makan...
dinner blok aku 8 disember 2012

*hadiah aku,min,kak ya n romate*


*muka-muka xsabar nak makan*





*kami punya dinner*


*yang ni je aku dapat*
~cube teka ape??~


next entry ada lagi makan-makan...

Wednesday, December 12, 2012

.....::: Sweet 23 :::.....


assalamualaikum korang......
dah lama nak update blog tapi internet asyik slow je....
so,,terpaksa lah tunggu line OK....
hari ni nampak macam ok....
hihihihihihihihi.....

kali ni aku nak cerita pasal kejutan yang kawan2 aku buat tuk aku sempana ulang tahun aku yang ke
~ 23 ~

~ my cake ~





~ birthday girlz ~



~ my friend~



ni la kesemua kawan2 aku yg sengal kenakan aku
(lagi sorang xdapat upload pict die sbb ada masalah teknikal...)


~ my present ~




thankz korang.....
seriusly sangat terharu n tak jangka pun korang nak sambut my birthday
n sebelum ni mmg xpernah dapat kek birthday..
dari kecik sampai besar....

=)

Saturday, December 8, 2012

.....::: 08/12/2012 :::.....


assalamualaikum korang.....
fuh!!! banyak betul bende yang kena settlekan sebelum berlabuhnya tirai semester 4 ni
eeemmm....ni die tentetif yang akan aku lalui sepanjang baki hari berada di UUM untuk...
sesi pertama 2012/2013

note ni aku kena tulis nanti lupe







~ aktiviti makan untuk bulan ini~
hope xde penambahan lagi



~ kerje2 yang diperlukan untuk sentuhan terakhir ~
terlupa satu kerje,,,produk akhir risk


~ ni,,jadual exam aku untuk semester 4 ~
yang bertambah syok tahun baru pun ada paper

**********************************************************

today!!!
aku terjoin satu event yang sangat bosan..
but,,,,
kesimpulannya kita kena pandai membezakan orang
"orang yang pandai ilmu agama" VS "orang yang beragama"


Wednesday, November 28, 2012

.....::: yummy!!! :::.....


assalamualaikum.......
wah,,,tetibe lak terasa nak makan kek coklat...
dah la td dah ternampak kek yang sangat2 sedap....
xsabar lak nak p beli nanti...
NANTI ok,,,bukan esok......
xsabar xsabar xsabar......


~strawberry chocolate cake~

kek ni bukan orang bagi kat aku....
cuma aku terjumpa kat fb..
kenapa aku masukkan kan dalam blog aku????
sebabnya aku suka kek coklat....
n hantu coklat.....
yummy!!!!!
kalaulah dapat ni,,memang best sesangat la.....


habis la diet aku

huhuhuhuhuhuhu........


korang,,,,cari la kek macam ni jugak...bagi aku... =)

.....::: 28/11/2012 :::.....


assalamualaikum korang.....
pagi ni tetiba lak aku rasa nak update sebahagian daripada sifat aku...
yang mana aku sendiri pn xtau kenapa aku ni macam ni....
sedang kan aku rasa semua orang akan anggap aku seorang yg.......
"sangat-sangat serius"

ni la sebahagian berbualan aku dengan kawan aku dikala jam 01:03 pada 28 November 2012

ain : lapa
zue : xmkn ke td
ain : x...ko tau, kawan2 aku semua duk stdy sbb sok exam...aku je x
zue : knp ko x stdy?da pndai sangat dah ke
ain : hahaha...sebab aku xambik Paper tu
zue : Bapook nye seeengaaaaaaallllllll!!!!!!!!!!!!!!


hahahahaha......pagi2 boleh sengal sejibik....
pape pun aku sayang gila kat kawan aku ni....
hope persahabatan kami kekal sampai akhir hayat


sekian dari aku tentang perangai aku..
wassalam...

Monday, November 26, 2012

.....::: 24/11/2012 :::.....

assalmualaikum korang....
kali ni,,aku update pict ni sebab sorang kawan aku tu duk tnye kenapa xupdate pict p
"kursus protokol"

jawapan aku,,,nanti la....so...
dikesempatan ini..aku pun upload la....

kali ni,,pict aku p makan kat EDC Hotel...
sempena KURSUS PROTOKOL...

~EDC Hotel~

~mushroom soup~

~chicken chop~

~ice cream n cake~

ni je menu yang kami santap di EDC Hotel...

**********************************************************
aku dan kawan2 yang join kursus ni


gila cermin betul la kami ni



waduh,,,sudah bergelas aku tibai air ni...sedap kot...


**********************************************************

~satu meja aku~

kesimpulannya....
sem ni aku banyak makan....ish2....
makan makan dan makan...
syok bangat sih kamu....
dan...........

next sem aku nak join lagi kursus ni
=)