BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 26, 2012

.....::: My Hobby :::.....

salam korang......
sebenarnya aku ada 'gep' antara first paper n second paper selamaaaaa......
5 hari.....
(xde la lama sangat)
tapi aku tetap nak manjakan diri aku dengan novel2....hahahahaha


~ my first novel~


aku start baca novel ni malam semalam....
dari jam 23:33 hingga la jam 06:15
die punya page xde la tebal sangat
547 sahaja



~ my second novel ~


aku start baca next novel lak petang semalam
dari jam 18:33 sehinggalah jam 16:14 hari ni
die punya pagr boleh tahan tebal jugak la
1055 muka surat!

but.....
ape yang aku boleh rumuskan dari dua2 novel ni,
kita jangan terlampau memtingkan pangkat n harta
dan satu lagi,,,siapa2pun seseorang itu....
dia tetap manusia biasa yang ada harga diri, maruah dan perasaan
jangan pandang rendah pada orang lain


ish!
aku ni kalau dah jumpe novel xmakan pun xpe tau...
nama pun hantu novel kan...
tapi!
solat tetap tak tinggak ok!
dan jugak tidur :D
itu wajib la kan..kalau tak mau ting kepala
hahahahahahahaha



xsabar nak memanjakan diri dengan novel2 yang lain lagi
=)

0 comments: