BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 12, 2012

.....::: Sweet 23 :::.....


assalamualaikum korang......
dah lama nak update blog tapi internet asyik slow je....
so,,terpaksa lah tunggu line OK....
hari ni nampak macam ok....
hihihihihihihihi.....

kali ni aku nak cerita pasal kejutan yang kawan2 aku buat tuk aku sempana ulang tahun aku yang ke
~ 23 ~

~ my cake ~





~ birthday girlz ~



~ my friend~



ni la kesemua kawan2 aku yg sengal kenakan aku
(lagi sorang xdapat upload pict die sbb ada masalah teknikal...)


~ my present ~




thankz korang.....
seriusly sangat terharu n tak jangka pun korang nak sambut my birthday
n sebelum ni mmg xpernah dapat kek birthday..
dari kecik sampai besar....

=)

2 comments:

Anie Gurlz said...

hehe...ok la tu ain...anyway...walaupun sdh terlambat ak nak wishkan...hepy besday Ain...semoga hepy selalu disamping sahabt2 tersayng.....Miss u...;) ttattatta....

~Ain Rosli~ said...

thankz anie.... :D