BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 26, 2012

.....::: 24/11/2012 :::.....

assalmualaikum korang....
kali ni,,aku update pict ni sebab sorang kawan aku tu duk tnye kenapa xupdate pict p
"kursus protokol"

jawapan aku,,,nanti la....so...
dikesempatan ini..aku pun upload la....

kali ni,,pict aku p makan kat EDC Hotel...
sempena KURSUS PROTOKOL...

~EDC Hotel~

~mushroom soup~

~chicken chop~

~ice cream n cake~

ni je menu yang kami santap di EDC Hotel...

**********************************************************
aku dan kawan2 yang join kursus ni


gila cermin betul la kami ni



waduh,,,sudah bergelas aku tibai air ni...sedap kot...


**********************************************************

~satu meja aku~

kesimpulannya....
sem ni aku banyak makan....ish2....
makan makan dan makan...
syok bangat sih kamu....
dan...........

next sem aku nak join lagi kursus ni
=)

2 comments:

IdaRaida said...

untung ler

~Ain Rosli~ said...

hihihihi....free...
n ni bukan p makan sesaja tau...
dapat ilmu gak la sikit2