BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, November 10, 2012

.....::: Mystical Land :::.....


morning u alls....
hari ni aku nk msukkan pict event yang ad kat DPP aku tadi malam....
syok kot...yela,,sblm ni aku xpernh join bende2 macam ni..al-maklum la...
duduk kampung la katekan...


~ muka Xcited nak p 'Mystical Land' ~

~ yang ni sama gak ~

~ akak kabayan ~


~ kami dalam frame! ~

~ dalam frame lagi...tp bertukar orang! ~

~ tengok! berani x kami,,,usik spider.... ~

~ makluk itu betul2 wujud pada malam tadi!! ~

~ mayat ke ni???pegang sikit ~

~ tanah perkuburan ~


~ paece ~

~ jemput datang ke rumah kami ~

~ korang ada bende alah ni kat rumah? ~

~ oh! kakak ipar ku ~

~ kite cekik sama dia ~

~ alamak!!! terkehel tengkuk aku daaa ~

~ kartun ape ni? ~

~ ni pun sama..kartun ape ni?? ~

~ topeng hantu kot ~

~ wahhhhh!!!!! ~





kotak-kotak yang menarik!!!







kreatif betul dieorg ni....
sangat cantik!!!
next sem xkan lepaskan peluang ni kalau ada lagi...

=)

0 comments: