BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 17, 2013

.....::: Hilang Nyawa :::.....


assalamualaikum korang....
salam jumaat.....
selamat bercuti kepada semua warga terengganu, kedah n kelantan...
orang negeri lain selamat bekerje ye korang....

aku nak share sikit kat korang perasaan yang aku rasa sekarang..
dah tak tertahan lagi dah...
=(
seriusly...i need u now!!!!

baru aku sedar sebenarnya aku xboleh hidup tanpa "DIA"
seriusly...semalam dah bertekad
in shaa ALLAH
bangun pagi2 esok, jangan cari "DIA"
aku boleh hidup tanpa "DIA"
aku xperlukan "DIA"
tapi nampaknya....
hidup aku huru hara tanpanya....

bangun pg terus teringat kan "DIA"
asyik tercari2....
hati xtenang..
jiwa terganggu....

waaaaaa..................
serius rasa hidup tak tenang sekarang.............

ggrrrrhhhhhhh.......................

haaaaa.............
korang mesti fikir someone yang special kan???
betul x???
sebenarnye bukan la.....

aku kehilangan bende ni la....

~ gigi buaya ~
aku xtau korang panggil pe...aku panggil gigi buaya...
sangat terasa kehilangan die ni...
(pict cari dalam google)

kalau korang xjelas lagi bentuk die....
ni,,,yg bawah sebelah kiri..
ni la gigi buaya...
punya la payah nak cari gambar kan...
sabar je la...

aku pun pelik la dengan tangan aku ni....
tahun ni dah 2 aku beli...asyik patah je....
besi spring die lak tu yang patah....
hangin jugak aku
yela,,asyik patah je..macam nak request buat bende alah ni dari besi je...
baru berdarah otak aku...
kuang...kuang....kuang....
tp,,kalau pakai besi pun mybe patah jugak...sbb yang 2 ni pun semua rosak tang besi...
aduh ain,,tangan pe ko ni???
ish,perosak barang betul la....

dah la hari ni jumaat, cnfm la kedai dekat mall tu tutup......
alamaknye malam ni....xlena tdr lagi la aku....
sob sob sob...

belum masuk bab sikat rambut lagi yang hilang...
menjajau aku cari...
korang jangan terkejut kalau aku gtau sikat rambut tu aku guna dari form 1
xpernah hilang n aku xpernah guna sikat lain
wow!!! dah boleh jadi harta pusaka ni sikat tu...
hahahahahaha....

**********************************************************
hohohoho....
baru aku sedar yang aku ni banyak songeh jugak...
nasib la siape jadi laki aku...
sori ye awak...
awak nak saya kan? awak kene terima saya seadanya
baik buruk saya ni ye...

0 comments: