BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 3, 2013

.....::: 03/06/2013 :::.....


Assalamualaikum korang....
hari ni kawan2 seperjuangan aku memulakan perjuangan mereke..
first paper die orang...
"strategic management"
i wish good luck for u all..
all the best n u all can do it...

giliran aku berperang dengan "strategic management" ni sem depan...
hahahahaha...
jiwa kaca bila mendengar

semalam kenduri kawan baik aku...
baik ke???boleh dikatakan baik jugak la sebab dari f1 - f3 satu bilik..
f3 lak satu katil...
boleh lak perkataan pertama keluar dari mulut aku n kekawan
"along, asal mu pendek sangat"....
gila betul bebudak la...
tp along mmg cantik!!!
sayang along ketat2!!!
pict along,,dalam hp..malasnye nk transfer...
kalau dalam kmera rajin sikit nk transfer2 ni...
tgk la kalau rajin..nanti aku upload kan...

semalam jugak genap sebulan aku kawan dengan SABRINA...
tp rasa macam baru je kenal...
nampak sangat sekarang ni masa bergerak dengan pantas...
hope relationship ni kekal until jannah....
(kawan ok,,korang jangan nak memandai lak)

good morning u all...

0 comments: