BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 3, 2013

.....::: Nurse Sendiri :::.....


Assalamualaikum
hai..rajin lak meng upload entry banyak2...
(rajin bersebab ni.......hahahaha)

dari aku duk sesaja tunggu orang...
baik aku chek tekanan darah aku...
maklum la,,,awal sem baru ni aku ni ada darah tinggi...
aku pun pelik sebenarnya,,,tp mybe hari sebelum aku p chek tu..
aku bz sikit kot...
yela, seingt aku....hari jumaat tu aku join program DPP...
malam tdr lambat...
hari sabtu lak aku p 'KURSUS KAHWIN'
malamnya tdr lambat lagi...
(time kursus tu die bg daging lak tu...)
esokny kelas pukul8 pagi...
mmg xcukup rest la kan...

now!!!
ni hasil ujian yang aku buat....

ni sebelah kiri punya result

~ first time punya result ~

~ second time punya result ~

yang ni sebelah kanan punya result

~ first time punya result ~

~ second time punya result ~

punya la takut salah kan...
banyak kali aku try...
kiri n kanan....

akhirnya....aku normal
eh!!! salah.....
sebenarnya aku mmg xde penyakit darah tinggi la...
baru ni penat teramat kot..

=)


0 comments: