BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 7, 2013

.....::: 07/06/2013 :::.....


Assalamualaikum korang....
td baru terbuka blog someone...
terpandang la tentang
"FLORIA PUTRAJAYA 2013"

serius terasa sangat nak pergi...
y???
becoz yang tahun lepas aku dapat join cume agak xbest sebb aku p dengan makcik aku
sekali dengan 'anak2 aku'
kan best kalau dapat p dengan someone je!
(berangan je la ko ain...)

syok tau p tgk bunga2....
cantik2,,,kreatif2....
tambah2 lagi waktu malam...
warna warni....
bila la dapat rasa semua tu....

n.......
tuk my life...
aku study pun lagi!!!!!!
gila kentang ko ain....
serius esok dah kne betul2 fokus.....
xboleh main2 lagi dah....
nanti paper berderet2 kot....

SABRINA.....
entah angin ape melanda aku malam semalam....
boleh terasa rindu gila bagai dekat die...
aduh!! nasib ko le SABRINA....
terpaksa melayan kerenah kawan yang sorang ni...

tu je untuk malam ni
eh! pagi ni...
night alls....
=)

0 comments: