BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 13, 2013

.....::: Din or Dean :::.....


assalamualaikum korang........
perh!!!......
satu perkataan je yang blh aku cakap...
'PENAT'
(yana jangan terasa hati tau,ain tolong ikhlas....)

penat sebab......aku ni baru je sampai kedah..hari selasa (11.06).....
sampai bilik dah pukul9 am...
landing2 atas katil blh lak tertidur...
bgun tgh hari cuba untuk stdy paper
'International Finance'
sbb paper tu aku exam 12.06
mmg kene paksa jugak la kan walaupun badan penat....

ni,,,kisah semalam........
kisah "dinn or dean"
lepas je exam 'International Finance'
aku teman la kawan aku ni p settle kat prblm die....

first tempat yang kami menapak....
pejabat hea....
time tu pukul12 tgh hari....
sembang la dengan akak ni....agak ok jugak la
xde la kerek semacam kan...
akak ni cakap, en. yang ambik kes kwn aku ni tgh berkursus..
dekat hotel EDC tu je....
dalam pkul2 lebih mai balik,jumpe en. tu....
serius namanya pun kami xtau.....
ada perkataan 'din' jugak la...

lepas pukul2 kami manapak lagi kat pejabat hea...
tggu punya tggu....
kami di layan oleh en, salehuddin....
(din jugak tapi din yang nak jumpe kami tu xdatang lagi)
bla....bla....bla.....bla....
ok,kami tggu 'din' kami.....
tggu punya tggu....hampa....
'din' tu xmuncul.....akak yang tadi pun sembang la dengan kami.
ape penjelasan en, salehuddin tu...
akak tu cakap kalau nak lebih confm
p pejebat pengijazahan...
n berjumpe dengan encik abu hasan...
takut2 kot nak masuk....tp kne jugak....
pong pang pong pang.......
dengan en. ni bersama dengan die punya ketua....
conclusion nye....
"apa2 pun kne p jumpe 'DEAN' kamu.....'DEAN' kamu lagi berkuasa dari kami kat sini...."

kami pun menapak la ke pejabat dekan....
nk jumpe dekan,dekan meeting...time tu dah pukul4....
jumpe la dengan Dr. Zahiruddin....
(din lagi.....)
sembang punya sembang....subjek kawan aku tu memang xlepas untuk di buat elektif bebas...
nak bt cmne,,redho n pasrah je la...
tapi kami sebenarnya dah tau hal tu cuma kami nak tau penyelesaian die...
sbb kwan aku ni sem depan dan kne p pratikal...

so kami pun p la pejabat PPA....
(pembangunan pelajar dan alumni)
pejabat ni yang menguruskan bahagian praktikal...
saja nak tau flow kalau kwn aku ni tarik diri prtikal...

now!!!
yana,,jangan rungsing2.....fokus dulu paper 14 n 15 t ok....

~ALLAH xuji ummat dia yang tak mampu mengharungi ujian tu~

aku lak...akibat kepenatan.....
awal gila tdr.....
lepak2 atas katil...layan mood tdr jap....
mandi.....after mandi letak kepala terus tidur!
senang sangat nak tdr semlm...

sampai mimpi2!

=)

0 comments: