BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 18, 2010

.......::: 18/10/2010 :::.......

assalamualaikum kwn2............
pe kbo erk?????
korg tau x,,,aku berazam nk trun kn brt bdan,,
xtau la dpt trun kn or x.......
hope dpan la kn.. =)

lamabt nye mase berlalu,,,xsabar nk balik duk umh....
bln 11 t makcik aku da setuju nk ambik bibiQ,,so aku leh la blik........
tp sblm 2 aku kne tgk2 kn bibiQ dulu.....
kerje die,,,hope bibiQ 2 t xde problm pape..........
ssh tul kn nk cari bibiQ yg betul2 blh hrap.....lau tgk kat tv2,,,cam len je situasi die........
(mne pn tv,,,pelakon2 yg belakon jd kaya 2,,kat luar bkn kaya sgt pn)....
huhuhuhuhuuhuhuhuhuhu.............

eeeeemmmmmmm......minggu ni makcik aku xkerje wekend,,so ni la peluang aku tuk keluar.........
keluar ngn adik aku tau,,,bkn boyfriend!!!!!,,,,,,
aku single erk......
tp dgr2 umah mak kpd pakcik aku ni ad bt kenduri ckit,,,,
ank die yg bongsu da sarat mengandung ank sulong.......
xpasti lak knduri or sembahyang hajat.......
kg pakcik aku 2 kat batu pahat,johor..........
lau jadi la die balik kg,,,xdpt la aku kluar ngn adik aku........
da la wekend minggu pan makcik aku kerje.......
minggu ni je mase tuk aku kluar..........

hari ni aku xtau knp aku bek sgt,,,,,
aku mskkan roti telur tuk dieorg....bt sup ayam........
bg mkn kek...........
hehehehehehehehehehehe.............
lau pn agak tension menjaga dieorg tp kadang2 bile pkir2 balik.........
best pn ada,,,,ala........ragam kanak2...........
kite pn xtau kite dulu camne..............
tp menurut cerite2 dari mak aku,,,aku dulu...................

ini kisah die..................
aku dilahir kan pd hari ahad jam 09.52....di umah nenek(tok) aku.....
kat felda jeranagau...........aku ni ad sorg abg,,,,,,,,time aku lahir 2 umur die,,,satu thn 2bulan...
time 2 die baru je pndai jalan.....org ckp...boleh kaki............ =)
kire mak aku bernasib bek la xyah dukung da die......
hihihihihihihihihi..............
aku ni dari kecik g ad penyakit.......iaitu.....badang.....
yg kudis2 2.....satu badan aku ad.........dari hujung rambt sampai kaki......
serte tmpat mak ayh aku g berubat...........
alhamdulillah,,berkat kesabaran dieorg...aku sihat..........
pas,,,,,dtg la penykit len,,,,,suke ngis...........
lau nk tdr,,ayah aku la yg jd mangsa,,kne dukung aku keliling umah........
aku start pndai berckp mse umur aku 9 bulan....
cepat gile kn......sebln pas 2 lak,aku pndai jalan........
bile da pndai berckp 2,,,mcm2 la yg nk dikatakn.........
setiap yg irg ckp msti nk balas,,,sampai mak long aku nk cili mulut sbb suke sgt menjawap....
hihihihihihihi..............

kelakar lak,,,yg paling penting,,,,aku ngn abg aku xleh dipisahkn....
lau terpisah,,,salah sorg mesti akn termenung,,,xlalu mkn n yg paling best nye.....
akan nangis...........
biase nye aku la yg kene tinggal,,,,sbb abg aku time die kecik die suka balik kg.......
lau balik,,,cnfem nk duk seminggu.............cian aku kne tinggal...........
tp bile bsar selalu gaduh,,,,xlame pn gduh nye...........
hihihihihihi...........
sekarg die duk jauh tp die dkt je ngn aku..........
in my heart.. =)



4 comments:

aku pencerita said...

sabar yunk.....masa untuk pulg akn tibe jua..all da best diet..wish me sukses too k..heehehe..

sagittarius gurlz said...
This comment has been removed by the author.
aku pencerita said...

haisshh.....jgn la gne nme ak..hehehe

sagittarius gurlz said...

ooooppppppssssssssssssssss...............
ok lalink