BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 11, 2016

.....::: second chance :::.....

Assalamualaikum......

huh!!! xsalah kot kalau bagi peluang kedua.....semua orang buat kesilapan kan...
janji bila bagi peluang kedua,org tu guna sebaik mungkin...

tapi....mesti bertempoh....
kalau xnampak ape2 perubahan...
nampaknye die telah sia-siakan peluang kedua tu....

just wait and see...
if dia jodoh aku.....
dia akan berani berterus terang dan betulkan semua kesalahan yang die dah buat....


'Awak nak siape sebenarnye ni???saya confius tau dengan awak ni'
'Saya nak awak!'
'Habis tu macam mana sekarang ni?awak tu tunang orang tau'
'Saya pun pening nak fikir sekarang, tapi saya tau saya dah buat keputusan yang salah...saya menyesal sangat2 buat awak macam ni'
'Saya boleh tunggu awak settle semua masalah awak dengan dia tapi saya bagi tempoh la'
'Saya tak nak libatkan awak dalam kesalahan saya ni'
'Takpe, awak buat ape yg patut...kalau awak xberani saya faham maksud die'
'Macam mana saya nak gtau mak ayah die, mak saya....."

krik krik krik krik..........

aku tetiba rasa macam menang satu perlumbaan yang sebelum ni xde pengakhiran nya
semoga kami berjodoh ya ALLAH.....

11/04/2016

0 comments: