BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 20, 2013

.....::: First Party 2013 :::.....

assalamualaikum korang.....
dalam kesibukan membuat n menyiapkan semua assignment....
sempat lagi aku p party...
bukan la kat club or mane2 tmpat pun...
juz dalam U ni je ha....
party sempena meraikan kawan2 yang dah last sem.....
kat bawah ni aku ada upload la cikit pict pada malam tersebut...


**********************************************************


UUM 2nd INTAKE BATCH PARTY

Tarikh : 15 March 2013
Masa : 5.30 p.m - 10.00 p.m
Tempat : Cafe Botani, UUM
Tema : pink, putih dan hitam 

kiteorang punya backdrop

~cantik x???sangat2 kreatif dieorang2 ni....~

sepanjang party

~muka2 ceria kami~

~dikelilingi bunga2~

~pink + purple~

~pink + purple~

~putih + pink~

~awekz tangga!~

~pink + pink~

~asal boleh,,,semua nak!~

~senyum semua~

~my hadiah~
daripada sakinah aziz

kesemua hadiah

~banyakkan hadiah....syok betul tengok..ada yg besar2 lak tu..~

~from me~

~ :) ~


~ni hadiah nye~
cute gila...dah la pict time sem1 kat UUM....
sangat2 bermakna...

~ni la bushra~
muka penat...
xtgk lagi pict die buka hadiah aku...
mak ai....ganaz betul.....siap terkoyak2 lagi haaaa.....
"bushra,,penat tau ain balut hadiah tu :("


**********************************************************


hope bushra xtgk la blog ni....hahahahaha
kalau bushra terbaca....ain juz nak gtau...
sori la kalau hadiah ain,bushra xsuka...
i don't have any idea....
huhuhuhu....blur2 je masa beli tu....byk sangat assignment.....
hope persahabatan kite kekal sampai bila2...

kenangan yang indah untuk permulaan tahun 2013...
=)



Saturday, March 16, 2013

.....::: Kursus??? :::.....

assalamualaikum korang..
lama xjenguk blog...maklum la....semingggu baru ni sangat2 sibuk...
di tambah dengan line internet yang macam hape tu kan...
membuatkan aku makin malas....
eeemmmmm....sebenarnye sebelum aku sibuk dengan tugasan2 aku...
aku sempat la attend satu kursus ni.....
(nanti korang tau jugak).....
masa tu xsibuk lagi,,,so enjoy la dulu....

kat bawah ni aku ada upload pict sebuah buku yang aku nak sangat baca dulu...
#versi bi...
now aku dah jumpa versi bm...tapi xberkesempatan lagi untuk membaca sepenuh hati....

persediaan untuk memahami dah mendalami jiwa lelak dan perempuan...
memandangkan life kita sekarang memang selalu berhubung dengan orang,,,
jadi kadang2 kita kena jugak memahami diri mereka...
baru la ada kemanisan berkawan....

haaaaaa.......ni la die sijil kursus yang aku p hari tu...

~ SIJIL KURSUS PERKAHWINAN ~
yeah!!!!! dah boleh kahwin...
tapi???? calon? hahahaha....
andai ada jodoh bertemu jua ia nanti.....
juz sekarang,,,smile...

sesuai tak dengan status aku sekarang ni????

 
kepada sesiapa sahaja yang belum pernah install software ni......
sila la jangan sesekali rasa ingin mencuba.....
ada banyak hikmah agama islam melarang keras "couple".....
jadi,bila masing2 sudah ada ilmu,,korang sendiri akan dapat menilainya
kesimpulannya,,bercinta la berpuluh tahun pun...
andai DIA buka jodoh kita....
kita tak kan bersatu jua....

=)

Friday, March 8, 2013

.....::: soft&white board :::.....


assalamualaikum korang......
semua student UUM dibekalkan dengan softboard and whiteboard 
so,,macam2 la kami tampal dekat situ....
sem2 sebelum ni aku tampal jadual n tulis semua planning kat situ..
tapi die sebab kan sem ni aku dah ada buku "student planner"
jadi whiteboard aku digunakan untuk menulis peringatan yang penting kepada aku...
n soft board aku lak,,,,
aku terjumpe sesuatu yang pernah menjadi something special dalam hidup aku....


~ni kedudukan meja aku dengan soft board and whiteboard~
kedudukan meja di ubah mengikut citarasa sendiri..huhuhuhu

~someone special~
AZRUL AZMAN

~macam2 la kalau dah nama perempuan kan~

~ha,,,ni peringatan kepada aku~
y????
becozzz,,,,baru2 ni aku p PKU
tetiba doktor tu boleh chek tekanan darah aku...
ambik ko,,,tinggi siot.....
3.3 2013 = 157/91
6.3.2013 = 140.90
next week kne p PKU lagi untuk chek tekanan darah....
hope normal la.... (120/80)

.....::: doakan kesihatan saya :::.....
=)