BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 20, 2013

.....::: First Party 2013 :::.....

assalamualaikum korang.....
dalam kesibukan membuat n menyiapkan semua assignment....
sempat lagi aku p party...
bukan la kat club or mane2 tmpat pun...
juz dalam U ni je ha....
party sempena meraikan kawan2 yang dah last sem.....
kat bawah ni aku ada upload la cikit pict pada malam tersebut...


**********************************************************


UUM 2nd INTAKE BATCH PARTY

Tarikh : 15 March 2013
Masa : 5.30 p.m - 10.00 p.m
Tempat : Cafe Botani, UUM
Tema : pink, putih dan hitam 

kiteorang punya backdrop

~cantik x???sangat2 kreatif dieorang2 ni....~

sepanjang party

~muka2 ceria kami~

~dikelilingi bunga2~

~pink + purple~

~pink + purple~

~putih + pink~

~awekz tangga!~

~pink + pink~

~asal boleh,,,semua nak!~

~senyum semua~

~my hadiah~
daripada sakinah aziz

kesemua hadiah

~banyakkan hadiah....syok betul tengok..ada yg besar2 lak tu..~

~from me~

~ :) ~


~ni hadiah nye~
cute gila...dah la pict time sem1 kat UUM....
sangat2 bermakna...

~ni la bushra~
muka penat...
xtgk lagi pict die buka hadiah aku...
mak ai....ganaz betul.....siap terkoyak2 lagi haaaa.....
"bushra,,penat tau ain balut hadiah tu :("


**********************************************************


hope bushra xtgk la blog ni....hahahahaha
kalau bushra terbaca....ain juz nak gtau...
sori la kalau hadiah ain,bushra xsuka...
i don't have any idea....
huhuhuhu....blur2 je masa beli tu....byk sangat assignment.....
hope persahabatan kite kekal sampai bila2...

kenangan yang indah untuk permulaan tahun 2013...
=)



0 comments: