BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 8, 2013

.....::: soft&white board :::.....


assalamualaikum korang......
semua student UUM dibekalkan dengan softboard and whiteboard 
so,,macam2 la kami tampal dekat situ....
sem2 sebelum ni aku tampal jadual n tulis semua planning kat situ..
tapi die sebab kan sem ni aku dah ada buku "student planner"
jadi whiteboard aku digunakan untuk menulis peringatan yang penting kepada aku...
n soft board aku lak,,,,
aku terjumpe sesuatu yang pernah menjadi something special dalam hidup aku....


~ni kedudukan meja aku dengan soft board and whiteboard~
kedudukan meja di ubah mengikut citarasa sendiri..huhuhuhu

~someone special~
AZRUL AZMAN

~macam2 la kalau dah nama perempuan kan~

~ha,,,ni peringatan kepada aku~
y????
becozzz,,,,baru2 ni aku p PKU
tetiba doktor tu boleh chek tekanan darah aku...
ambik ko,,,tinggi siot.....
3.3 2013 = 157/91
6.3.2013 = 140.90
next week kne p PKU lagi untuk chek tekanan darah....
hope normal la.... (120/80)

.....::: doakan kesihatan saya :::.....
=)

0 comments: