BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 16, 2013

.....::: Kursus??? :::.....

assalamualaikum korang..
lama xjenguk blog...maklum la....semingggu baru ni sangat2 sibuk...
di tambah dengan line internet yang macam hape tu kan...
membuatkan aku makin malas....
eeemmmmm....sebenarnye sebelum aku sibuk dengan tugasan2 aku...
aku sempat la attend satu kursus ni.....
(nanti korang tau jugak).....
masa tu xsibuk lagi,,,so enjoy la dulu....

kat bawah ni aku ada upload pict sebuah buku yang aku nak sangat baca dulu...
#versi bi...
now aku dah jumpa versi bm...tapi xberkesempatan lagi untuk membaca sepenuh hati....

persediaan untuk memahami dah mendalami jiwa lelak dan perempuan...
memandangkan life kita sekarang memang selalu berhubung dengan orang,,,
jadi kadang2 kita kena jugak memahami diri mereka...
baru la ada kemanisan berkawan....

haaaaaa.......ni la die sijil kursus yang aku p hari tu...

~ SIJIL KURSUS PERKAHWINAN ~
yeah!!!!! dah boleh kahwin...
tapi???? calon? hahahaha....
andai ada jodoh bertemu jua ia nanti.....
juz sekarang,,,smile...

sesuai tak dengan status aku sekarang ni????

 
kepada sesiapa sahaja yang belum pernah install software ni......
sila la jangan sesekali rasa ingin mencuba.....
ada banyak hikmah agama islam melarang keras "couple".....
jadi,bila masing2 sudah ada ilmu,,korang sendiri akan dapat menilainya
kesimpulannya,,bercinta la berpuluh tahun pun...
andai DIA buka jodoh kita....
kita tak kan bersatu jua....

=)

0 comments: