BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 5, 2013

.....::: Takwim Semester Pertama Sesi 2013/2014 :::.....


assalamualaikum korang..
lama betul x update blog...bukan ape...
sayang nak update...sbb kalau buka blog line tenet kat rumah slow!
sekarang aku tgh bz untuk masuk sem baru
in shaa ALLAH ni last sem aku...
hope xde yang sangkut!!
(amiin......)

kat bawah ni aku ad la upload takwim aku sem depan....
so,,,bg korg2 yang nak ajak aku holiday....
hope rujuk takwim aku ni dulu ye...
(bajet hot la kan.......)


tengok pada gaya nya....
aku xdapat nak balik raya haji nanti...
tp xpe la kot sbb aku pun bukan makan daging lembu pun....
ish3...kesian betul kan....
cuti pertengahan sem pun just seminggu....
tengok keadaan assignment..
kalau banyak xbalik jugak kot....
hohohohohohoho.....
jangan sedey wahai hati.....

0 comments: