BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 13, 2013

.....::: oh! akak senior ke? :::.....


assalamualaikum korang.....
semester baru azam baru...
(setiap sem mcm tu tp hampeh je....)
hope so la kan....
positifkan diri,,,,
in shaa ALLAH boleh!

pejam celik pejam celik....
dah semester6 aku ni...
tahun akhir n semester akhir...
cannot believe that!!!!

baru seminggu masuk sem ni,
tp dah rasa macam 3 4 minggu masuk belajar...
risau nak exan,assignment,quiz
presentation,report......
oh!student life....

sem ni aku ada byk x sekelas dengan kekawan yang satu batch n satu kos..
so,,,menapak sesorang je la nanti dekat librry...
yg kelakarnya ada satu kelas ni...
"Process Writing"
aku je sem6....lain2 semua sem3...
xboleh terima yang aku ni dah senior...
sayang nak tinggal UUM kot...

walaupun busy dengan kelas tapi.....
hobi mendownload cerita still on...
hahahahahahaha...........


**********************************************************

aku nak share sikit jadual kelas aku sem ni..
agak padat la...

AHAD
8.00 - 9.30 international finance
9.30 - 11.00 process writing
2.00 - 3.30 seminar in finance

ISNIN
9.30 - 11.00 strategic management
11.00 - 12.30 recreation management
12.30 - 2.00 financial risk management
2.00 - 3.30 personal finance

SELASA
off day

RABU
8.00 - 9.30 international finance
9.30 - 11.00 process writing
2.00 - 3.30 seminar in finance

KHAMIS
9.30 - 11.00 strategic management
11.00 - 12.30 recreation management
12.30 - 2.00 financial risk management
2.00 - 3.30 personal finance

JUMAAT & SABTU
off day



0 comments: