BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 24, 2011

.......::: 24/12/2011 :::........


assalam.......
hari yang sangat membosan kn!!...
xtau nape..
asggment ad tp mls nk bt...senget lak aku nih....masa yg ad terbuang mcm tu je...
dari xde pape bek aku update blog aku ni....hihihihihihi......
en3 b4 ni aku ckp nk upload pict aku kn...

so now.........

::: ni pict aku ngn romate aku sem pas...time ni majlis xstart pn lg :::

::: ni pict aku after dinner bis....sempat lagi bergambar laupun semua dah balik :::

::: ish3, aku lagi.....hahahahaha :::

::: ni lak pict dak2 batch aku yg duk kat DPP Sime Darby...hmpir semua dak permpuan gak la :::

::: bergambar lagi!!! ( dari kiri fiQah,Tiya,Zara,Kinat,Aku,Huda,Kak Lin n Yati ) :::

::: posisi yang sama cuma tambah yang belakang ke Mira n Fatin :::

::: xde kerje lak aku nk bergambar je malam tu :::

::: aku n Yati :::

::: jelas x darbian's night kat belakang?? ::: 

::: saja je pilih pict kabur!!! hahahahahaha =) :::

0 comments: