BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 13, 2011

........::: 13/12/2011 :::........


hai2......
hari ni aku nk update ttg makanan yg aku duk idam2 kan......
sbnrnye ad en3 yg aku nk update,,,dah lama tp terbengkalai lg......
so yg ni aku ad mood nk upload.....

b4 tu..hari ni hari pertabalan sultan kedah menjadi agong... =)

ha.....pict ni aku dapat dri fb along aku tau..
mula2 dia bt pict ni sbgai DP dia.....
pastu aku xtahan dowh ngn godaan pict tu...terus aku bt pict tu DP aku gak...
hihihihihihi...tp along aku tukar DP die,,,so xsama la ngn die skrg....

nih aku upload pict makanan tu.....


ha ni la makanan tu.....
ya ALLAH...mmg teringin benar nk mkn..
sem pas ad gak la yg jual kat labry UUM....
sem ni dah xde,,,so xtau dah kt ne nk cari strwbery coklat nih....
huhuhuhuhuhu.......................sedey...

punya la teringin nk makan,smpai kat dua2 hp aku aku bt pict ni sbgai wallpaper....
sib bek fb xleh bt wallpaper..lau x mmg dah bt dah....
betul2 nk mkn,,,b4 ni dah teringin tp smlm mmg xleh tahan sgt2 dah sbb dah nampak pict ni kn....



so,,,kpd lelaki2 yg nk ngorat i,,,,cari kan i makanan ni tau......cnfm i terima u =)

n today tarikh yg agak cantik.....

::: 13.12.11 :::

0 comments: