BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 9, 2011

.......::: >.< :::.......

***PERIHAL TENTANG ANAK KEDUA***


@ANAK MANJA Emak@

sebab apa2pun mesti dia akan utamakan Emak. apa sikit Emak!!!


@ANAK DEGIL@

Anak kedua dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia ajer yg betul..dlm ramai2 adik beradik dia ajer yg KETEGANG .. kemahuan dia kuat.. kalau buat sesuatu sungguh2… kalau tak nak tu, tak nak lah jawabnya, boleh dipujuk tapi selalunya tak berapa jalan...


@TAK PANDAI PUJUK@

memang anak no 2 ni dia tak pujuk makwe / pakwe dia...


@BERCINTA@

Tak digoyahkan anak no 2 juga …. dia kalau bercinta, sangat setia…sanggup berkorban …


@HITAM / PUTIH@

Apa yg dikatakan semua dipegang ( kononnya ) kalau hitam2 hitamlah kalau putih …. putihlah ….degil tak boleh toleransi...


@HATI@

No 2 ni juga nampak ajer keras…tp hati dia lembut juga….SATU lagi peel dia…dia tak boleh ditegur….kalau kita tegur dia mesti tarik muka...


@BERDIKARI@

very independent..mmg betul..tp kalau terlebih indepent pun payah…..TP mudah bergaul..campak lah kat manapun sekejap dah dapat kawan..very take care of her brother and all stuff belonging family.( sebab terlalu ambil berat pun menyampah…semua adik2 kena control kena report kat diorang ) ...


@ARAHAN@

anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan….dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata..tak boleh kerja ngan org…ramai anak no 2 ni keje sendiri...


@PEMAAF & caring@

tak dinafikan no 2 ni pun pemaaf & caring…TAPI awas jgn bg diorg marah….kalau depa marah faham sajer lah...


@PAKAIAN@

Seorang yang simple...


@CEPAT KESIAN DEKAT ORANG@

Cepat sangat berasa kesian dekat orang lain.. hati mudah tersentuh...


@HAPPY Go LUCKY@

Sangat periang..ceria dan suka ceriakan orang lain...Tapi kalau time die sedih memamg susah nak tau sedih ke gembira...



aku ke mcm ni????lau korg knl aku korg blh nilai aku....


=)


0 comments: