BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 1, 2011

......::: 01/05/2011 :::......



hari ni satu hari hujan di bumi sintok ni!!!!!!!...........
kerje aku????
bgun td,,,,,,ngdp lptp....
pas tu g makan.......
pas mkn,,,,,ngdp lptp lg....bt tax jap.....
n ym ngn mmbe lama aku.......
pas tu mkn lg(juz roti ngn nutella).....
n skrg tgh tulis blog...........

huhuhuhuhuhuh..........
bile nk btul2 stdy ni?????

************************************************

along aku ckp,,,lelaki ni mcm gelang getah....


lelaki nih
dia memang bila rapat ngan sorg ppuan
sampai satu masa
dia akan menjauh kejap
so masa tu ppuan akan rasa pelik, serba salah
and cuba utk reach lelaki tu
tapi itu sebenarnya akan lebih buat lelaki tu rasa makin nak menjauh
so dalam jangka masa ni ppuan kena sabar
so penting utk angah rilek dulu, kalu nak htr mesej pun, cakap benda2 yg macam goodluck, all the best je
bila lelaki ni dah habis jangka masa menjauh, dia akan dtg sendiri dengan double nak rapat ngan perempuan tu
paham dok?
macam getah la
kena tarik biar regang
then bila lepas, jadi dekat balik
kalu dekat je, getah jadi kendur
macam tu la umpamanya persahabatan tu


oh abang ku!!!!!!!!!!!,,,,thankz for your opinion......
ssh nk faham jiwa lelaki.....
so nk lg faham kne tnye la lelaki sendiri.....

=)

0 comments: