BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 12, 2013

.....::: 12/11/2013 :::.....


assalamualaikum korang...
morning....suke update entry time2 macam gini...
tunggu mood jiwang la kot

sebenarnya aku nak ceritakan pengalaman aku p pangkor...
sangat best walaupun...
bajet aku mmg xde
tapi sangat happy!!...
macam permainan yang aku naik...
sampai lenguh satu badan...

p jungle tracking la...
yg xboleh bla nye...
7 ekor pacat kot aku dapat...
mmg sonok la redah hutan belantara...

lepas tu pulak aktiviti snorkelling...
yang kelakarnya,,,aku xpandai nak snorkelling...
so,,,main air je la...
kadang try jugak...sampai pedih mata ha kena air masin...
lama2 sonok main air je...

lepas tu main banana boat....
punya la excited nak main...
maklum la first time kot nak main bnde alah ni...
mmg teruja habis la...

mable boat n matrix boat pun aku main jugak...
seronok xpayah cakap la..
tapi serius mencabar..
melambung2 ha...
kalau siape yang takut air tu,
rasanya baik xpayah cuba la..
risau terus fobia dengan air...
sbb pakcik yang bawak boat tu akan sedaya upaya berusaha...
berusaha untuk jatuhkan kite dalam air laut yang masin tu!

ni ada la sikit pict yang aku cari kat tenet...

~ banana boat ~

~ mable boat ~

~ matrix boat ~

best sangat naik semua ni...
hope dapat try lagi tapi kali ni biarla dekat lain lak..



0 comments: