BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 31, 2013

.....::: DIA :::.....


assalamualaikum korang semua....
semalam aku dah update...
hari ni pun update lagi....
sbb nye aku kne key in receive dari bank yang xbanyak songeh...

sebenarnya semalam birthday DIA....
so,,,aku wish la kat die....
(walaupun hati dah tekad tp tangan ni gatai jugak nak send sms)
jam 23:59 aku send sms kat die
ni la bentuk sms nye
punya la xde idea nak tulis mula2...
last2 2 page jugak!
(yg ni aku dah edit masuk note sbb yg dlm imbox dah delete)

yang syoknya!
jam 02:01 die reply....
"tq pray 4 me...:)
sory sbb xlayn awk gn baik.bsok sy grak g rompin plak spai ary ahad last outstation huh.very2 penat de"

perlu ke gtau yang awk nk p outstation???

aku nak reply ke x erk????
 msj die tu still lagi xberbalas....

mybe xpayah kot nak reply...kan dah tekad...
betul x korang????

 **********************************************************
ni sesaja je xde kerje n xboleh tdr semalam...
gatai nak ambik pict wallpaper hp..
boleh mak aku ckp ni bukan pict aku...huhuhu

~merahnya bibir ce'~

=)

0 comments: