BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 12, 2012

.......::: 12/01/2012 :::......



huhuhuhuhuhu..............
morning korang!!!!!!!...........
dah pagi2 mcm ni xtau nk bt pe sbb nye........
korg nk tau sbb pe????
sbb aku dpt penyakit baru bile time exam ni....
aku xleh tdr mlm!!!!!!!.....
mmg kelakar tp betul2 beb nih....
bkn takut nk exam tp mmg xleh nk lelap mata time malam....
perh!!!...agak terseksa gakla sbb dah len dari jadual waktu org len.....
so terpaksa la bt jadual sendiri....
dari mkn 2 kali sehari jadi sekali je...
mane tak nye,,,,org len tdr kul 12 mlm aku tdr kul 6.30 pagi...
terseksa beb...nak nak hari jumaat ni aku de exam pagi..kul 9 lak tu...
ptg pn ad paper,,lau pagi je blh la thn lagi la kan,balik exam terus 'go'...
ni ptg pn ad lg....aduhai.......

so skrg aku try guna penyelesaian yang dicadangkan oleh kawan aku
(sebenarnya dia pn ad masalah yang sama ngn aku,,b4 ni aku ad gak suh dia bt mcm aku bt nih,,tp aku xtau la cmne keberkesanan dia.........)
tp td dia try!!...menjadi kot......

penyelesaian dia....pas subuh t aku xyah tdr.....
smpai malam......cnfm tdr....
tp aku kne cari la kerje len nk bagi aku xtertdr......
huhuhuhuhu.....agak2 jadi x erk kat aku???
percubaan yg agak berani mati sbb lau xjadi,,sok (jumaat) aku ad 2 paper...
hahahahahahah....

hope sok aku xjadi org yg agak ting!!!
dah la nk puasa kot......
so,,,b4 subuh ni blh la aku minum air byk2....
hahahahahahahahaha.....


hope menjadi la kan!!!!
=)

4 comments:

nur chahaya said...

gud luck ain.. :)

~Ain Rosli~ said...

hihihihi.....
hope menjadi la kn....

Adylia Qarissa said...

good luck

~Ain Rosli~ said...

xberjaya gak nk stay smpai mlm...kul12 da 'go' la.....
tp nsib bekdapt gak tdr semalam lau pn xlena sgt =)