BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 20, 2011

........::: 20/11/2011 :::.......


assalamualaikum............... :)
hari ni hari first lam minggu ni....
happy sbb my mum datang...lau pn juz 30 minit...
tp xpe,,,aku faham sbb jauh lg perjalanan tuk smpai TERENGGANU....

eeemmmmm.................nak ckp pe ye???
ha,,,,sal tarikh hari ni.....
korg semua mesti sibuk nak kahwin tarikh 11.11.11 kn....
sbb ad yg cakap tarikh tu cntik...
cantik!!!........
tp bg aku ad lagi yang lagi cantik...
20.11.2011...
kan cantik tu....
full je tarikh....
n aku pernah berangan nk kahwin 20.12.2012 tau...
tp mybe xkesampaian kot sbb aku dah smbung dgree...
so.......kne skip dulu yang tu...
n 20.12.2012 tu jatuh pada hari khmis.... :)..
hari yg mmg aku nak....
tp tu juz angan2 je la...now aku nk fikir dgree dulu...
tp lau dah jodoh aku OK je...
org cakap bile kite dah kahwin,,,rase bertanggungjawap tu lebey ckit...

about my assgment lak(majalah BM)...
mmg xsiap lg,,,tp lect tu xkisah lau submit lambat...
masalah yg sbnr nye,,,mesin print kat kedai tu yg problam....
huhuhuhuhu...........
so xdpt nk bt pe la....aku ingt boleh la aku upload majalah aku tu hari ni...
hahahahahaha.........

minggu yang sibuk semakin berlalu...
hihihihi,,,tp xsemestinye aku blh enjy....selagi xcuti sem...
selagi tu xleh enjy....



=)

0 comments: