BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, November 19, 2011

........::: 19/11/2011 :::........


salam korang.....
=)...
kepale dah ting ckit ni,,,,but i try mu best tuk mengarang...
mybe sbb mood dari smlm buat "BAHASA MELAYU PENGURUASAN"
so,,,,,smpai hari ni mood bm tu still ad...
tp mslah salah taip lak yang jadi...
yela kepale dah ting ckit kan....

perh,,,mmg first time la aku juz tdr 2jam 30 minit....
tu pn terjaga2 gak....
tdr kul 5.30 pagi...pastu blh lak aku terjaga tu juz say "dayah,dah kul6 bangun la"
pastu aku tdr balik,,,,huhuhuhu
(senget lak aku rse,bngun semata2 sbb romate aku dah pesan b4 die tdr kjt kn subuh)
alarm aku lak ad 3..kul 6,kul6.15 n kul 6.30....
bangun lg tutup alarm tp tuan still lg smbung tdr...
fuh,,,dah dekat kul 6.40 romate aku tnye xnak bangun subuh ke??ke dah subuh???
bile tgk jam dah gajah sangat aku pn bangun laaaaa....
pas subuh aku pnjt katil lagi...yg xleh bla.aku siap pesan kat kwn aku suh call aku kul7.30
n.........jangan berhenti call selagi aku xangkat....
hahahahahaha.............
tp 8 miss call dari die aku xsedar...yg ke9 baru sedar tu pn pas romate kejut kan...
time tu dah kat kul8..
smpat lak aku reply msj kwn aku tu ngn "DAH" je...padahal aku smbung tdr lg!!!!
hahahahahahaha.....
perh!!! mcm terkena kejut elektrik sbb dapt msj dari dak group BM...
tgk ad 2 msj,,,satu dari dak group HE satu dari dak group BM...
cnfm2 la aku tgk msj yg dari dak group HE dulu sbb aku ad date ngn dieorg kul8...
ngn blur nye aku rply msj,,"bwk pe je"
senget kn,,dah sah2 nk bt assgment..bwk la lptp n note...
huhuhuhuhu.....

now aku tgh tunggu nk g mam kul12 t....
pas mam kne gerak g tradwins lak..hntr MAJALAH CERIA kami
n lptp dak group BM tu....huhuhuhuhu..............

my gamelan class at 4.00 p.m
xde mase nk tdr lagi....
agak2 bile erk dapat tapau balik tdr 2??????????

=)

0 comments: