BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 6, 2011

.......::: 06/02/2011 :::.......


aktiviti sepanjang bulan januari :)

eeemmmmmmmm..............bln januari ni agak bz kot....

korg kn tau aku dapat smbung stdy,,,so byk bnde yg kne bt.....huhuhuhuhuhu....
last en3 aku,,aku ckp yg aku bt sembanhyang hajat tuk selamat aku kat sana.....
pas dri 2 aku da xde mase nk upload en3 lam 2.....
huhuhuhuhuhuhu.......

perjalanan aku ke kedah bermula pada 7hb januari 2011.....
daftr nye 9hb,,,tp terpakse bertolak awal sbb.........
BANJIR!!!!!.......
:(....

9hb 2 aku da start daftar jadi pelajar sem 1 kat UUM.....
seminggu aku berorientasi kat sana.......
best n penat sbb UUM besar!!!!!

pas dari minggu 2 aku kne pindah DPP len....
sbb time orientasi 2 kiteorg juz tumpang ja kat DPP MAS 2....
aku nye DPP SIME DARBY...
hihihihihihi.....

mcm2 yg jadi pas aku bergelar student UUM...
masalah nk transfer krdt,,masalah jadual...
masalah ptptpn..
byk la lagi.....agak tension tp nk bt cmne....aku kne tabah.....
yg lagi hangin,,,,aku xdpt nk sign in BLOG aku.......
so xdpt la nk update en3 aku....
skrg aku bercuti.....duk kat umah...blh la aku undate byk2.....
hahahahahaha........
lame kn xmenulis......

yang sekang aku duk fikir,,,,,,bile la jodoh aku nk sampai....
kawan2 aku da ad yag khwn,,,yg bertunang...
yg bakal bertunang........
huhuhuhuhu.aku je xde calon lg........
sabar wahai ain.......... :)

0 comments: