BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 22, 2014

.....::: i'm back!!! :::.....


assalamualaikum korang.....
dekat 2 bulan aku tak update blog aku ni..
nak cakap bz, macam tak je...
entah la maybe sbb xde bende sangat kot yang menarik untuk di kongsi...

ye la, now aku tengah menjalani latihan praktikal...
tp,,,
berita yang agak xbest sikit...
aku kne masuk UUM balik sebabnya...................
sangkut 2 paper....
ALLAH tahu ape yang terbaik untuk hambanya
(always think positif ain!!!)

sedey????
tu sudah tentu, banyak yang aku kne fikir untuk meneruskan satu semester lagi..
duit...masa....
(masa........oh! xkahwin la aku kalau macam gini)

now!!!!
sila bagi tumpuan 100% pada report praktikal
agak mencabar...
setiap malam asyik terfikir tp start nye tetap belum...
still lagi menunggu jawapan dari pihak atasan untuk luluskan permohonan aku..

banyak yang berlaku dalam 2bulan ni...
tapi macam banyak sangat nak muatkan dalam satu entry ni je...
sambung next next entry lak la....
tunggu aku transfer semua pict dari hp ke external...


sampai sini je kot dulu...
=)

0 comments: