BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 19, 2013

.....::: BB1M :::.....

korang tahu...
hari ni kami kat DPP Sime Darby,UUM dapat baucar buku 1 Malaysia...
dekat satu jam jugak la beratur untuk dapatkan BB1M tu....
setelah sekian lama..akhirnya dapat jugak...
lepas ni dah boleh la shopping buku-buku....

~cantik sampul ni~

~50+50+50+50+50=250~

~cop U mestilah jelas kelihatan~

~siap ada pesanan dari PM kite lagi~

~my no siri of baucar buku 1 Malaysia~


.....::: Baiti Jannati :::.....

assalamualaikum korang.......
saje je aku nak masukkan pict rumah aku..rindu kot...
huhuhuhu
xdapat dah nak melepak2 macam sebulan yang lepas...

~ni pict rumah aku~
xcantik pun tapi aku selesa tinggal kat sini

ni lak sebahagian dari rumah aku

~tempat melepak tgk tv~

~ruang tamu ke-2~

~laluan ke dapur~

~pintu bilik aku~

~biru~

~dari atas katil nampak TV...so xpayah keluar untuk tgk TV~

~ dua dalam satu~
download cerita n tengok TV....

baru je berapa hari datang sintok dah rindu bilik :(

Wednesday, February 6, 2013

.....::: Made in Vietnam :::.....

 assalamualaikum........
wow!!!!! dah lama xupdate blog...
maklum la,,,cuti kan,so blog pun cuti sama la....(just kidding)
sebenarnya,,,xde bende yg nak update cuti2 ni....
so...."no new entry"

ni aku sesaja je nak konsgi ngn korang kecantikan manik2
dan ke kreatifan orang lain dengan korang...

haaa......ni la 2 pasang baju n 1 helai jubah milik aku....
~made in Vietnam~

***Baju pertama***
bewarna kuning
sekali aku pandang warna manik2 die terus jatuh cinta...

~manik keselurahan baju~

~zoom sampai lengan ~

~bahagian dada~

***Baju kedua***
bewarna ungu
sebenarnya baju ni aku tukar dengan yang mak aku belikan untuk aku,,,
saiz yang lama agak besar...so,aku berkenan dengan warna ni

~manik keseluruhan baju~

 ~zoom sampai lengan~

~bahagian dada~

***Baju ketiga***
bewarna ungu jugak..
jubah ni ayah aku beli semasa die ke Vietnam bulan 12 tahun lepas...

~gambar full jubah~

~manik di bahagian dada~

~hasil bunga~


korang mesti ingt ni bakal jadi baju raya aku kan???
aku pun xtau sebenarnya sama ada ni baju raya or tak...
sebab mak aku xcakap pun ni baju raya or tak...
tapi,,mak aku xde lak halang bila aku cakap nak pakai p kelas...
so...maknanya ni bukan baju raya la kan....
seronok...seronok.....seronok.......
tahun baru...baju baru....
macam nak masuk sekolah je rasa....

=)