BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 6, 2013

.....::: Made in Vietnam :::.....

 assalamualaikum........
wow!!!!! dah lama xupdate blog...
maklum la,,,cuti kan,so blog pun cuti sama la....(just kidding)
sebenarnya,,,xde bende yg nak update cuti2 ni....
so...."no new entry"

ni aku sesaja je nak konsgi ngn korang kecantikan manik2
dan ke kreatifan orang lain dengan korang...

haaa......ni la 2 pasang baju n 1 helai jubah milik aku....
~made in Vietnam~

***Baju pertama***
bewarna kuning
sekali aku pandang warna manik2 die terus jatuh cinta...

~manik keselurahan baju~

~zoom sampai lengan ~

~bahagian dada~

***Baju kedua***
bewarna ungu
sebenarnya baju ni aku tukar dengan yang mak aku belikan untuk aku,,,
saiz yang lama agak besar...so,aku berkenan dengan warna ni

~manik keseluruhan baju~

 ~zoom sampai lengan~

~bahagian dada~

***Baju ketiga***
bewarna ungu jugak..
jubah ni ayah aku beli semasa die ke Vietnam bulan 12 tahun lepas...

~gambar full jubah~

~manik di bahagian dada~

~hasil bunga~


korang mesti ingt ni bakal jadi baju raya aku kan???
aku pun xtau sebenarnya sama ada ni baju raya or tak...
sebab mak aku xcakap pun ni baju raya or tak...
tapi,,mak aku xde lak halang bila aku cakap nak pakai p kelas...
so...maknanya ni bukan baju raya la kan....
seronok...seronok.....seronok.......
tahun baru...baju baru....
macam nak masuk sekolah je rasa....

=)

4 comments:

IdaRaida said...

cantik baju made in vietnam ag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~Ain Rosli~ said...

hahahahaha.....tgk la siape punya :p

nur atiqah said...

wah....cnteknye mnik die....ptut la da x kesah time atih bwak kluar bju kt rumah tok ari tu...rpe nye die pnye manik lg cntek....wah3...hehehe

~Ain Rosli~ said...

hahahahaha...jgn jeles