BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, December 15, 2013

.....::: sweet 24 :::.....


assalamualaikum korang.....
lama kot xupdate blog...
busy sikit sebab dah nak habis sem kan...
semua pakat nak suh submit assignment...
yg dah submit pun kne buat presentation...
mana nak sempat kan....

ni kisah seminggu lepas.....
thankz to all my friends....
a lot of love for u all...
thankz jugak kepada yang wish dekat hp n fb...
yg wish happy belated besday pun thankz jugak..
ingat jugak korang kat aku...

macam my last year birthday
dieorang mmg suke erk sambut time magrib n isya'..
sabo je la,,,
bezanya tahun ni dapat tepung!!!
n tahun ni on the date...
tahun lepas awal sehari...
tapi dua2 mmg xdi jangka...

rasa macam nak tercabut je jantung.....
3tahun kat sini,,,banyak kenangan yang korang ciptakan untuk aku...
so sweet la korang....

~chocolate moist cheese cake~ 


knp ada dua kek??
sempana kami semua last sem!


~mereka2 yang selalu mawarnai hidup aku~


~sayang korang ketat2!!~


~teman sepanjang 4semester d UUM~


~and!!! ini lah die mastermind nyeeee~
kak dayah!!!


~friend until jannah~

mesti aku akan rindu balik bila duk usya gambar lama2 nanti...
hope lepas ni,,still lagi contact each other ok!


0 comments: