BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 31, 2013

.....::: First & Last :::.....


 assalamualaikum korang....
hari ni hari last kami dekat UUM ni...
bukan dah nak cuti hujung sem..
just mid sem break je...

eeemmmm.....
macam biasa la....
dalam kelas mesti la orang dah xramai.....
dekat DKG (Dewan Kuliah Gugusan) pun xramai student
kalau hari biasa...
nak lalu terpaksa mencelah...
biasa la....buat cuti sendiri la tu semua...

mid sem break kali ni aku xbalik...
first & last kot....
hope aku xseday sesorang duk kat sini...
roomate pun balik malam ni....
hihihihi

mesti korang pelik kan kenapa aku xbalik....
padahal aku ni pantang cuti mesti nak balik nye...
hahahahaha...
sebanarnya aku adak class trip...
tu yang xbalik tu...
macam xberbaloi je kalau aku balik....
tiket bas dah naik berganda kot...
so,,,duk lepak kat UUM je la untuk beberapa hari ni...


**********************************************************
kepada korang yang balik bercuti...
selamat bercuti...jumpa lagi nextweek...

=)

0 comments: