BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 31, 2013

.....::: First & Last :::.....


 assalamualaikum korang....
hari ni hari last kami dekat UUM ni...
bukan dah nak cuti hujung sem..
just mid sem break je...

eeemmmm.....
macam biasa la....
dalam kelas mesti la orang dah xramai.....
dekat DKG (Dewan Kuliah Gugusan) pun xramai student
kalau hari biasa...
nak lalu terpaksa mencelah...
biasa la....buat cuti sendiri la tu semua...

mid sem break kali ni aku xbalik...
first & last kot....
hope aku xseday sesorang duk kat sini...
roomate pun balik malam ni....
hihihihi

mesti korang pelik kan kenapa aku xbalik....
padahal aku ni pantang cuti mesti nak balik nye...
hahahahaha...
sebanarnya aku adak class trip...
tu yang xbalik tu...
macam xberbaloi je kalau aku balik....
tiket bas dah naik berganda kot...
so,,,duk lepak kat UUM je la untuk beberapa hari ni...


**********************************************************
kepada korang yang balik bercuti...
selamat bercuti...jumpa lagi nextweek...

=)

Tuesday, October 29, 2013

.....::: UV Whitening Serum :::.....


assalamualaikum...
semalam aku ada la p shopping kat c-mart changloon...
dapat free ni..
punya la xtau guna kan..
semua orang aku tanya cara nak guna bende alah ni...
so,,,,ni untuk letak kat kulit....
kat muka xboleh tau...
gila jakun...


so boleh pakai bila p pangkor nanti!!!
yeah!!...


.....::: Putih :::.....


Assalamualaikum semua.....
ha......
after 2 month memakainya..
akhirnya aku meng upload pict my sayang yang terbaru...
tidur malam ditemaninya n internet..
so,,bila xdapat online before tidur mmg gelisah


disebabkan kawan2 ramai xupdate dengan my blog..
so dengan beraninya aku upload pict my syg ni..
bukan nak menunjuk tp blog ni aku dah anggap macam my diari dah...
so jangan nak salah faham la...

still mencari protection case yang sesuai untuk die...
 =(

.....::: Pink LG :::.....


assalamualaikum korang.....
lamanya xupdate blog...
after naik cuti raya haji ni agak bz sikit la...
minggu ni pun sama sebab ad mid term exam n quiz...
sgt penat!!!...

next week mid sem break...
tp malangnya aku still kat UUM...
sbb nye di penghujung cuti aku ada program,,,
so macam xberbali kalau nak balik...
sekejap sangat...
xpe la,dah sem last kan (in shaa ALLAH)

dalam keadaan hujan pun still lagi sempat bershopping
shopping power bank!!!

gila la warna die...
buy 1 free 1....
cool x???


hope tahan lama la benda lah ni...
nak guna untuk masa depan ni....huhuhu

Thursday, October 17, 2013

.....::: Berbaju Merah :::.....

assalamualaikum.....
first sekali selamat hari raya korban kepada semua....
aku yang mula2 xnak balik kampung ni boleh terbalik
hahahahaha
ni pict time hari graduasi adik aku yang ke 4
kebetulan aku balik die lak ada hari graduasi


semua yang tengok pict ni cakap aku nampak kecik...
nak tergelak lak aku rasa
tp bagi aku,aku nampak kurus sebab adik aku terlampau besau..
hahahahah

Tuesday, October 1, 2013

.....::: first time :::.....


assalamualaikum korang...
ni first time aku update blog dengan hp..
tengah mencuba..
macam seronok je...huhuhu


~terpaksa edit sbb update guna hp xdapat bt tulisan die center~