BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 31, 2013

.....::: DIA :::.....


assalamualaikum korang semua....
semalam aku dah update...
hari ni pun update lagi....
sbb nye aku kne key in receive dari bank yang xbanyak songeh...

sebenarnya semalam birthday DIA....
so,,,aku wish la kat die....
(walaupun hati dah tekad tp tangan ni gatai jugak nak send sms)
jam 23:59 aku send sms kat die
ni la bentuk sms nye
punya la xde idea nak tulis mula2...
last2 2 page jugak!
(yg ni aku dah edit masuk note sbb yg dlm imbox dah delete)

yang syoknya!
jam 02:01 die reply....
"tq pray 4 me...:)
sory sbb xlayn awk gn baik.bsok sy grak g rompin plak spai ary ahad last outstation huh.very2 penat de"

perlu ke gtau yang awk nk p outstation???

aku nak reply ke x erk????
 msj die tu still lagi xberbalas....

mybe xpayah kot nak reply...kan dah tekad...
betul x korang????

 **********************************************************
ni sesaja je xde kerje n xboleh tdr semalam...
gatai nak ambik pict wallpaper hp..
boleh mak aku ckp ni bukan pict aku...huhuhu

~merahnya bibir ce'~

=)

Tuesday, July 30, 2013

.....::: Cuti Sem :::.....

assalamualaikum korang...
lama gila aku update blog.....
time kat u xde masa nak mengarang....
time cuti ni lak aku kerje...so...
xde internet laaaa....

hampir sebulan aku kerje...
macam2 rasa aku tempuh..
maklum la sesorang....
kat ofis sesorang,,balik bilik pun sorg...
 nasib la kekadang my mum n dad datang...
xlupe jugak kwn baik aku yg sudi teman aku berbuka..
(walaupun bukan hari2)
setakat ni aku xberkesempatan lagi nak berbuka puasa kat rumah....
macam sedey lak rasanya...
(hope dapat la berbuka kat rumah nanti)

aku harap aku xkan rasa lagi dugaan ni bila aku kerje t....
n kerje aku sekarang berbaki sebulan...
xsabar nak habis!!!

persiapan raya aku????
cnfm la xtau pape lagi kan....
tudung pun entah kemana...hope dapat la cari last2 minit t

**********************************************************
kepada awak tu!!!!
saya.....NUR AIN BINTI ROSLI....dengan rela hati melepaskan awak pergi dari dalam hati saya....
hope lepas ni saya kuat untuk betul2 tinggalkan awak...
xmacam yg sebelum2 ni....
hilang setahun,,timbul balik...
hilang setahun,,timbil balik.....