BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 13, 2013

.....::: Din or Dean :::.....


assalamualaikum korang........
perh!!!......
satu perkataan je yang blh aku cakap...
'PENAT'
(yana jangan terasa hati tau,ain tolong ikhlas....)

penat sebab......aku ni baru je sampai kedah..hari selasa (11.06).....
sampai bilik dah pukul9 am...
landing2 atas katil blh lak tertidur...
bgun tgh hari cuba untuk stdy paper
'International Finance'
sbb paper tu aku exam 12.06
mmg kene paksa jugak la kan walaupun badan penat....

ni,,,kisah semalam........
kisah "dinn or dean"
lepas je exam 'International Finance'
aku teman la kawan aku ni p settle kat prblm die....

first tempat yang kami menapak....
pejabat hea....
time tu pukul12 tgh hari....
sembang la dengan akak ni....agak ok jugak la
xde la kerek semacam kan...
akak ni cakap, en. yang ambik kes kwn aku ni tgh berkursus..
dekat hotel EDC tu je....
dalam pkul2 lebih mai balik,jumpe en. tu....
serius namanya pun kami xtau.....
ada perkataan 'din' jugak la...

lepas pukul2 kami manapak lagi kat pejabat hea...
tggu punya tggu....
kami di layan oleh en, salehuddin....
(din jugak tapi din yang nak jumpe kami tu xdatang lagi)
bla....bla....bla.....bla....
ok,kami tggu 'din' kami.....
tggu punya tggu....hampa....
'din' tu xmuncul.....akak yang tadi pun sembang la dengan kami.
ape penjelasan en, salehuddin tu...
akak tu cakap kalau nak lebih confm
p pejebat pengijazahan...
n berjumpe dengan encik abu hasan...
takut2 kot nak masuk....tp kne jugak....
pong pang pong pang.......
dengan en. ni bersama dengan die punya ketua....
conclusion nye....
"apa2 pun kne p jumpe 'DEAN' kamu.....'DEAN' kamu lagi berkuasa dari kami kat sini...."

kami pun menapak la ke pejabat dekan....
nk jumpe dekan,dekan meeting...time tu dah pukul4....
jumpe la dengan Dr. Zahiruddin....
(din lagi.....)
sembang punya sembang....subjek kawan aku tu memang xlepas untuk di buat elektif bebas...
nak bt cmne,,redho n pasrah je la...
tapi kami sebenarnya dah tau hal tu cuma kami nak tau penyelesaian die...
sbb kwan aku ni sem depan dan kne p pratikal...

so kami pun p la pejabat PPA....
(pembangunan pelajar dan alumni)
pejabat ni yang menguruskan bahagian praktikal...
saja nak tau flow kalau kwn aku ni tarik diri prtikal...

now!!!
yana,,jangan rungsing2.....fokus dulu paper 14 n 15 t ok....

~ALLAH xuji ummat dia yang tak mampu mengharungi ujian tu~

aku lak...akibat kepenatan.....
awal gila tdr.....
lepak2 atas katil...layan mood tdr jap....
mandi.....after mandi letak kepala terus tidur!
senang sangat nak tdr semlm...

sampai mimpi2!

=)

Friday, June 7, 2013

.....::: 07/06/2013 :::.....


Assalamualaikum korang....
td baru terbuka blog someone...
terpandang la tentang
"FLORIA PUTRAJAYA 2013"

serius terasa sangat nak pergi...
y???
becoz yang tahun lepas aku dapat join cume agak xbest sebb aku p dengan makcik aku
sekali dengan 'anak2 aku'
kan best kalau dapat p dengan someone je!
(berangan je la ko ain...)

syok tau p tgk bunga2....
cantik2,,,kreatif2....
tambah2 lagi waktu malam...
warna warni....
bila la dapat rasa semua tu....

n.......
tuk my life...
aku study pun lagi!!!!!!
gila kentang ko ain....
serius esok dah kne betul2 fokus.....
xboleh main2 lagi dah....
nanti paper berderet2 kot....

SABRINA.....
entah angin ape melanda aku malam semalam....
boleh terasa rindu gila bagai dekat die...
aduh!! nasib ko le SABRINA....
terpaksa melayan kerenah kawan yang sorang ni...

tu je untuk malam ni
eh! pagi ni...
night alls....
=)

Monday, June 3, 2013

.....::: Nurse Sendiri :::.....


Assalamualaikum
hai..rajin lak meng upload entry banyak2...
(rajin bersebab ni.......hahahaha)

dari aku duk sesaja tunggu orang...
baik aku chek tekanan darah aku...
maklum la,,,awal sem baru ni aku ni ada darah tinggi...
aku pun pelik sebenarnya,,,tp mybe hari sebelum aku p chek tu..
aku bz sikit kot...
yela, seingt aku....hari jumaat tu aku join program DPP...
malam tdr lambat...
hari sabtu lak aku p 'KURSUS KAHWIN'
malamnya tdr lambat lagi...
(time kursus tu die bg daging lak tu...)
esokny kelas pukul8 pagi...
mmg xcukup rest la kan...

now!!!
ni hasil ujian yang aku buat....

ni sebelah kiri punya result

~ first time punya result ~

~ second time punya result ~

yang ni sebelah kanan punya result

~ first time punya result ~

~ second time punya result ~

punya la takut salah kan...
banyak kali aku try...
kiri n kanan....

akhirnya....aku normal
eh!!! salah.....
sebenarnya aku mmg xde penyakit darah tinggi la...
baru ni penat teramat kot..

=)


.....::: KAMI :::.....


Assalamualaikum....
tadi malas nak transfer....
sekarang dah rajin lak...hahahaha...

~ rombongan kami menyerang bilik pengantin ~

~ ain O, ada, aku, kak G, ina ~

~ ain O, ada, ain mat, kak G, ina ~

~ (>.<) ~

~ along pandang lain ~

~ along & angah ~
(rindu zaman tidur sekatil n sebantal dengan along)

~ u look so beautiful ~

~ sementara menunggu my driver datang ~
ada yang perli2 lak aku ambik pict sendiri...
xpe la..hp aku murah je...bukan hp mahai pun..
sbb tu pict xcantik...
(sebenarnya empunya diri yang xcantik.....hahahahaha)

=)

.....::: 03/06/2013 :::.....


Assalamualaikum korang....
hari ni kawan2 seperjuangan aku memulakan perjuangan mereke..
first paper die orang...
"strategic management"
i wish good luck for u all..
all the best n u all can do it...

giliran aku berperang dengan "strategic management" ni sem depan...
hahahahaha...
jiwa kaca bila mendengar

semalam kenduri kawan baik aku...
baik ke???boleh dikatakan baik jugak la sebab dari f1 - f3 satu bilik..
f3 lak satu katil...
boleh lak perkataan pertama keluar dari mulut aku n kekawan
"along, asal mu pendek sangat"....
gila betul bebudak la...
tp along mmg cantik!!!
sayang along ketat2!!!
pict along,,dalam hp..malasnye nk transfer...
kalau dalam kmera rajin sikit nk transfer2 ni...
tgk la kalau rajin..nanti aku upload kan...

semalam jugak genap sebulan aku kawan dengan SABRINA...
tp rasa macam baru je kenal...
nampak sangat sekarang ni masa bergerak dengan pantas...
hope relationship ni kekal until jannah....
(kawan ok,,korang jangan nak memandai lak)

good morning u all...