BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 17, 2013

.....::: Packing dah siap! :::.....

assalamualaikum....
entry sebelum ni aku upload pict bilik yang bersepah....
now,,,,
i upload pict barang2 yang dah siap masuk stor....
beberapa hari yang lepas....


barang yang d chek in dalam stor




barang yang di chek in kan dekat rumah


wow!!!
banyak gila barang,cmne la nak bawak balik bila dah habis belajar nanti...
huhuhuhu
bye!


Sunday, January 13, 2013

.....::: Teruja ke??? :::.....



assalamualaikum korang...
mood sekarang packing barang untuk balik cuti sem
walaupun ada lagi satu paper...14.01.2013
hahahahahahaha

ni antara pict bilik macam tongkang pecah

~ 1 ~

~ 2 ~

~ 3 ~

banyak gila barang2 aku,,,xtau la nanti kalau dah kerje macam mana
semua nak serba lengkap...
ish ish ish...
next entry aku akan upload pict barang2 lagi...
hahahahahaha

=)



Tuesday, January 8, 2013

.....::: ♥ ♥ ♥ :::.....


Assalamualaikum korang.....
sedar tak sedar dah seminggu masuk tahun baru kan....
ni first entry untuk tahun 2013...
bukan ape,,,,
sebenarnya aku ada paper 1.1.2013...
pastu 2.1.2013 aku flyyyy.....
p rumah kawan aku yang dekat alor star....

korang tau,,,,aku membeli something....
ini die....

~kotak die warna pink!~


~barang kat dalam kotak tu~


~my ring~


~my bracelet~


~my chain~


~my earring~


~ ♥ ♥ ♥ ~



after shopping bende alah ni....
melayan movie sat kat "CITY PLAZA"


layan cerita sampai la pukul 11 malam baru sampai rumah....
cool gile kan..
tapi yang pasti aku bukan keluar dengan lelaki...
aku keluar dengan perempuan