BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 28, 2012

.....::: yummy!!! :::.....


assalamualaikum.......
wah,,,tetibe lak terasa nak makan kek coklat...
dah la td dah ternampak kek yang sangat2 sedap....
xsabar lak nak p beli nanti...
NANTI ok,,,bukan esok......
xsabar xsabar xsabar......


~strawberry chocolate cake~

kek ni bukan orang bagi kat aku....
cuma aku terjumpa kat fb..
kenapa aku masukkan kan dalam blog aku????
sebabnya aku suka kek coklat....
n hantu coklat.....
yummy!!!!!
kalaulah dapat ni,,memang best sesangat la.....


habis la diet aku

huhuhuhuhuhuhu........


korang,,,,cari la kek macam ni jugak...bagi aku... =)

.....::: 28/11/2012 :::.....


assalamualaikum korang.....
pagi ni tetiba lak aku rasa nak update sebahagian daripada sifat aku...
yang mana aku sendiri pn xtau kenapa aku ni macam ni....
sedang kan aku rasa semua orang akan anggap aku seorang yg.......
"sangat-sangat serius"

ni la sebahagian berbualan aku dengan kawan aku dikala jam 01:03 pada 28 November 2012

ain : lapa
zue : xmkn ke td
ain : x...ko tau, kawan2 aku semua duk stdy sbb sok exam...aku je x
zue : knp ko x stdy?da pndai sangat dah ke
ain : hahaha...sebab aku xambik Paper tu
zue : Bapook nye seeengaaaaaaallllllll!!!!!!!!!!!!!!


hahahahaha......pagi2 boleh sengal sejibik....
pape pun aku sayang gila kat kawan aku ni....
hope persahabatan kami kekal sampai akhir hayat


sekian dari aku tentang perangai aku..
wassalam...

Monday, November 26, 2012

.....::: 24/11/2012 :::.....

assalmualaikum korang....
kali ni,,aku update pict ni sebab sorang kawan aku tu duk tnye kenapa xupdate pict p
"kursus protokol"

jawapan aku,,,nanti la....so...
dikesempatan ini..aku pun upload la....

kali ni,,pict aku p makan kat EDC Hotel...
sempena KURSUS PROTOKOL...

~EDC Hotel~

~mushroom soup~

~chicken chop~

~ice cream n cake~

ni je menu yang kami santap di EDC Hotel...

**********************************************************
aku dan kawan2 yang join kursus ni


gila cermin betul la kami ni



waduh,,,sudah bergelas aku tibai air ni...sedap kot...


**********************************************************

~satu meja aku~

kesimpulannya....
sem ni aku banyak makan....ish2....
makan makan dan makan...
syok bangat sih kamu....
dan...........

next sem aku nak join lagi kursus ni
=)

Saturday, November 24, 2012

.....::: 23/11/2012 :::.....

assalamualaikum all.....
malam tadi aku p dinner.....
kat mana??
DTSO je.....

ni die menunya....
sseeeedddddddddaaaaaaaaaaapppppppppppp......................

~first pict~

~second pict~

~third pict~

~fourth pict~

makanan ni semua untuk 8 orang makan k...bukan aku sorang....

**********************************************************

 tak salahkan nak bargaya sikit.....
thankz romate sebab tolong touchup muka i ni....


**********************************************************




my nama is NUR AIN...
yang bermaksud, cahaya mata.....
bercahayakah mata ini???
yang jelas terpancar dari jelingan ini adalah....
~********~

Saturday, November 10, 2012

.....::: Mystical Land :::.....


morning u alls....
hari ni aku nk msukkan pict event yang ad kat DPP aku tadi malam....
syok kot...yela,,sblm ni aku xpernh join bende2 macam ni..al-maklum la...
duduk kampung la katekan...


~ muka Xcited nak p 'Mystical Land' ~

~ yang ni sama gak ~

~ akak kabayan ~


~ kami dalam frame! ~

~ dalam frame lagi...tp bertukar orang! ~

~ tengok! berani x kami,,,usik spider.... ~

~ makluk itu betul2 wujud pada malam tadi!! ~

~ mayat ke ni???pegang sikit ~

~ tanah perkuburan ~


~ paece ~

~ jemput datang ke rumah kami ~

~ korang ada bende alah ni kat rumah? ~

~ oh! kakak ipar ku ~

~ kite cekik sama dia ~

~ alamak!!! terkehel tengkuk aku daaa ~

~ kartun ape ni? ~

~ ni pun sama..kartun ape ni?? ~

~ topeng hantu kot ~

~ wahhhhh!!!!! ~





kotak-kotak yang menarik!!!







kreatif betul dieorg ni....
sangat cantik!!!
next sem xkan lepaskan peluang ni kalau ada lagi...

=)