BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 23, 2012

.......::: 23/01/2012 :::.......

hai korg.........
sebenarnye aku dah start cuti....
hahahahahaha...........
seharian dirumah hari ni....
kerje aku makan je...........
byk tul makanan yang telah aku telan...
hai..............
lau teruskan ngn gaya mcm nih,,,
mmg bertambah bulat la badan....dah la yg mmg asal2 gemuk!!!...........
adui lerrrr...................


SARAPAN
@ nasi minyak + ayam gulai

TENGAH HARI
@ nasi putih + gulai ayam kampung

PETANG
@megi ayam

MALAM
@mee goreng
@kuey teow goreng
@apam balik


p/s : jangan amalkan gaya pemakanan yang macam ni!!!!!!!

Tuesday, January 17, 2012

........::: 17/01/2012 :::........



hai korang......pg ni aku nak kongsi ngn korg tentang darah......



JIKA ANDA DARAH AB+
boleh menerima
AB+ , AB- , A+ , A- , B+ , B- , O+ , O-

JIKA ANDA DARAH AB-
boleh menerima
A- , B- , O-

JIKA ANDA DARAH A+
boleh menerima
A+ , A- , O+ , O-

JIKA ANDA DARAH A-
boleh menerima
A- , O-

JIKA ANDA DARAH B+
boleh menerima
B+ , B- , O+ , O-

JIKA ANDA DARAH B-
boleh menerima
B- , O-

JIKA ANDA DARAH O+
boleh menerima
O+ , O-

JIKA ANDA DARAH O-
boleh menerima
O-

Saturday, January 14, 2012

........::: 14/01/2012 :::.......

huhuhuhuhuhuhu............
assalamualaikum semua...........
 tanggal 13.01.2012.....
berakhir la semua kisah tentang makroekonomi dan pengantar statistik!!!!!!.......
hope aku xjumpe korg lagi sem depan!!...
AMIN....

paper pertama aku adalah......

~MAKROEKONOMI~
9.00a.m - 11.30a.m
DEWAN MUADZAM SHAH
(DMS)

mcm biasa la kn lau subjek membaca ni mmg aku sgt2 xsuke...
so,,lau aku dpt jawap tu kire bernasib bek sgt la kn.....
harap la subjek ni dapat B-
(xnk tinggi2 sbb tau xkn dptnye A+)


dah bis berjuang n perah otak menjawap makro,,,,,aku masuk dewan sekali lagi

~PENGANTAR STATISTIK~
3.00p.m - 5.30p.m
DEWAN TAN SRI OTHMAN
(DTSO)

alhamdulillah....insyaALLAH semuanya OK.....
hope dapat la result yg OK jugak....
mmg teringin sgt nk skore A+ tuk subjek ni...
tp bile pas jwapn soalan td.....
hrapan tinggal harapan......
(mcm xde peluang je nk dapat A,,,t xsalah kn lau still berharap... =) )

itu sahaja la sedikit coretan n rintitan sejarah pada hari semalam.... 
nite korg......
=)

Thursday, January 12, 2012

.......::: 12/01/2012 :::......



huhuhuhuhuhu..............
morning korang!!!!!!!...........
dah pagi2 mcm ni xtau nk bt pe sbb nye........
korg nk tau sbb pe????
sbb aku dpt penyakit baru bile time exam ni....
aku xleh tdr mlm!!!!!!!.....
mmg kelakar tp betul2 beb nih....
bkn takut nk exam tp mmg xleh nk lelap mata time malam....
perh!!!...agak terseksa gakla sbb dah len dari jadual waktu org len.....
so terpaksa la bt jadual sendiri....
dari mkn 2 kali sehari jadi sekali je...
mane tak nye,,,,org len tdr kul 12 mlm aku tdr kul 6.30 pagi...
terseksa beb...nak nak hari jumaat ni aku de exam pagi..kul 9 lak tu...
ptg pn ad paper,,lau pagi je blh la thn lagi la kan,balik exam terus 'go'...
ni ptg pn ad lg....aduhai.......

so skrg aku try guna penyelesaian yang dicadangkan oleh kawan aku
(sebenarnya dia pn ad masalah yang sama ngn aku,,b4 ni aku ad gak suh dia bt mcm aku bt nih,,tp aku xtau la cmne keberkesanan dia.........)
tp td dia try!!...menjadi kot......

penyelesaian dia....pas subuh t aku xyah tdr.....
smpai malam......cnfm tdr....
tp aku kne cari la kerje len nk bagi aku xtertdr......
huhuhuhuhu.....agak2 jadi x erk kat aku???
percubaan yg agak berani mati sbb lau xjadi,,sok (jumaat) aku ad 2 paper...
hahahahahahah....

hope sok aku xjadi org yg agak ting!!!
dah la nk puasa kot......
so,,,b4 subuh ni blh la aku minum air byk2....
hahahahahahahahaha.....


hope menjadi la kan!!!!
=)

Thursday, January 5, 2012

......::: 05/01/2012 :::........


semalam baru je aku jawap satu lagi paper aku..
ENGLISH FOR COMMUNICATION I
(ecom I)
dari kul 8.30p.m-11.00p.m...
DEWAN TAN SRI OTHMAN
(DTSO)
jawap td entah pape je la...

part A,,mmg xtau la bahasa yg digunakan agak xbrpe nk faham...
part B lak,,grammar..huhuhuhu,,,,,dah la mmg lemah,redha je la...
part C....esay.........hai hai bye bye ler.... 
pe la nasib............


next paper lak 13.1.2012...
~makro n stat~

Sunday, January 1, 2012

......::: 01/01/2012 :::.......



hari baru tuk tahun baru
mulakan tahun baru ngn first paper exam final...
~HUBUNGAN ETNIK~
2.30p.m - 5.00p.m
(entah pape je jwap exam td....redha je la kn.....)


tuk sok,,aku kne submit "take home kuiz FM II"
b4 kul4p.m...tp skrg xbt pape lg..hahahahahahahaha....
gasak la weh...... MALAS!!! :)

ape lagi erk???
hari ni nk tdQ awai kot tp mcm xblh je...
tiap2 malam tdQ kui 4 pg...bila nk tdQ awai xdpt lak....

hahahahaha