BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 26, 2011

........::: ape ni????? :::.......


huhuhuhuhuhu.......................
ape la aku ni,,,,,,tetibe je jd sensitip.............
mybe luke lame terase balik kot........
udah la 2 menangis ain,,,,,,
xde guna nye.............

yg pas biar je la ia berlalu........
life must be go on!!!!!!!!!!!!!
sedey2 ni,,,rindu lak kat arwah!!!!!
miss her so much...........
andai abg ad lg,,,ain akn bercerite semuanya pd abg............


........::: 26/03/2011 :::........

pagi semua!!!!!!!!!!!....
mmg terlampau pg lg pn,,,hahahaha...
kul 1.15 minit pg kot...aku xtdr lg.....
da la skit,tdr lmbt lak,,,sok nk kne bgun subuh2 lg......

xtau la knpe xnk tdr lg time2 cmni......

sbnr nye aku nk story crte cmne aku blh kne CHICKEN POX!!!!!

mula2 nye mcm ni,,,,,,,
aku da mula rse xsedap bdn hari isnin mlm (14.3)...
mlm 2 aku da pening2 kple,,ingt sbb cuaca yg xmenentu....
aku pn ngn slamber je la tdr mlm 2 xmkn ubt pape....

sok kn nye(15.3),,,aku ad kls ecom1.....
pening kple aku xhilang lg,,,so aku pn g la beli panadol kt kedai kperasi....
aku xmkn trus,,,,,aku bwk g kls ecom sbb xsempat....
blh lak aku tertinggal buku kat kdai 2....
mcm2 la yg jd lau otak da xsihat kn???.....
huhuhuhuhu.....

pas kls ecom 2,,,aku lepak2 kat lbrary........dengan sakinah....
aku ok je ptg 2.....siap g mall lg......
da dkt nk smpai bilik aku mula rse balik pening2 2......
n bdan lak panas2...tp kat lbrary 2 aku da sedar aku da pecah kn something kat muke aku...
ingt jerwat upenye.............
bende alah 2...hahaha...
smbung balik crte td......
pas balik dri mall 2 aku pn g la mndi.....
tgh syok2 mndi....aku pecah kn lg 2 biji bnde alah 2 kat atas blkg,,,
aku da xsdap hati...tgk2 ad lg kat perut...
pe lg,,,aku trus lap bdn.....msuk bilik CALL my mum.....

my mum ckp!!!!! ad tanda2 nk kne bnde alah 2......
waaaaaaaaaaaa...............................

mmg tkut beb.....sok nye(16.3) blh lg aku mls2 nk g PKU,,,
sbb nye aku rse bdn aku da xpanas lg da....
tapi!!!!!!!!!!!!!!!...................
aku bgun dri tdr,,,aku tgk die nek lg 3 biji.......
nk xnk kne gak g PKU,,,,,sorg2 lak 2.....
tunggu nye tunggu.......ad la lam sejam lebey....
sabar je la.....
masuk jmpe doktr bapak la skjp...
sabar je la......
tup2 doktr ckp,,,awk kne balik....
ngn blur nye aku tnye,,,,sy skit pe doktr????
ala,,,,,,chicken poX je.......

nk ngis time 2 gak aku rse ,,,,sbb aku terpakse tinggal kls... :(
huhuhuhuhuhhu.....
mmg aku akn ingt la tarikh2 ni.........

skrg aku kat umh,,,lame gile sih dapat mc....
time sek men dulu nk sgt dpt cuti lama2 cmni...tp skrg da xnk....
dapt lak......2 la org ckp,jgn mintk bnde2 pelik.....
now,,,,aku dpt mc dari 16.3 smpai 31.3.....
separuh bulan duk umh......
sbr je la.....

xsabr nk balik U,,,nk kate ad pakwe kat sana.....
xde tp mybe sbb kat sana dunia aku skrg........n
i'm happy kat sana!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, March 19, 2011

.......::: 19/03/2011 :::.......

hari ni.............
ak bru je smpai umh,,dari kg....
dari kedah aku da smpai pagi jumaat lg da,,,,,lam kul 6 pg kot aku smpai.....

korg msti nk tau kn knp aku blh balik sedangkan bkn time cuti sem........
aku kne chicken poX daaaa.................
sabar je la,,,besar2 kne chicken poX........

da la nk balik hari rabu bas xjln,,,,terpakse tunda hari khmis.... :(
yg boleh aku kongsi kat cni,,,,
sakit wwooooooooooo kne bende alah ni!!!!!!!!!!!

Tuesday, March 8, 2011

........::: 08/03/2011 :::.......


hai2!!!!!..................
skrg bru aku rse bz seorg student!!!!!!!
sehari xcukup 24jam!
n.............
i need more days a week!!!

hari ni aku ada 2 midterm....
taxation n management.............
alhamdulillah tax da sttle......
now!!!!...management lak......
lg 1 jam tuk masuk dewan MAS......

Thursday, March 3, 2011

.......::: 03/03/2011 :::.......


hari ni hari khmis!!!!!!!!!!!!!!
dimana!!!aku berjaya tidak tidur mlm sbb nk siapkan tutorial TAX!!!!!!!
huh!!!!!!!!!!
akhirnye siap gak.........
now aku tgh tunggu mesin basuh.....
70 minit!!!!!!!!tuk msuk kn lg satu!!!!
hahahahahaha..mls kn aku.........

sejak duk UUM ni aku jadi gila pangkat.........
semua nk masuk.......smpai bljr pn xtau ke mana daaaa........
tp aku try my best tuk bt yg terbaik sem 1 ni............
aku akan cuba dapat kan 3.9!!!!!!!!
doakan aku erk............

pe lg erk????????????
i'm happy at here!!!!!!!!!!

skrg aku da xkuat TDR da.......
setiap masa ad je yg nk bt!!!!........
n aku rse aku makin rajin jika nk dibandingkan ngn kat poli dulu.....