BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 31, 2010

.......::: 31/12/2010 :::.......

hai2........lame tul xconteng2 kat cini......
agak sibuk ler........
:)

aku xcrte lg kan kat korang aktiviti aku bln disember ni.........
yela,,,,,bulan ni byk makne pd aku...tmbh2 lg hari ni penghujung tahun......
org ganu ckp "mgelah2 tahun doh"

alhamdulillah,,,,,,ALLAH 2maha mengetahui segala2nye.......
bila timbang balik setiap yg berlaku kat aku pd bulan ni,,,,,
aku rse ad bek nye gak......
mybe DIA xnk bg aku ad masalah lg byk ngn my mum,my dad n my younger bro....
pe pn syukur sesangat........

korang nak tau,,,ayah aku ni die jenis payah nk kluar suare.....
tp 1 je yg aku kesal skrg,,,aku xpat nk spend mase yg agak lama skit ngn famly
yela,,,,sebelum merantau lg bt kali ketiga ni....
kata2 my dad yang aku ingt "amboi die,,,xlekat dumah".....
lam bhse standt nye....asyik berjalan je......
mungkin die terase kot....sbb aku sokmo xde kat umh
aku pn xtau.......huhuhuhuhuhu
tp my mum selalu ckp aku ni ank ayah.......
aku xrse pn aku ni mnje ngn ayah aku,,,,manusia blh menilai kite....
kn2????

ha,,,,ni aku nk share perkara yg aku bt sepanjang bulan disember ni.......
nk bace x??????
lau da boring,,korang stop mata sampai sini je tau.......
xde paksaan..... :)

tarikh : 1 - 31disember 2010
tempat : malaysia(terpakse tulis umum sbb byk sgt)

pd permulaan disember ni aku mcm biase la.....jge anak2......
ad kat putrajaya la jwp nye.....huhuhuhu...
nk dijadikn crte,,,my unt bersalin lak 4dis 2.......
dpt bby boy......muhammas afif name nye....
yg bermaksud,,,,,,"yang bermaruah"
14 dis,,,kitorg semua travel balik ganu...
makcik aku 2 balik berpntang kat kg....sbb nye aku nk balik....hahahahahaha
kirenye balik 2 aku terus duk umh la...rest otak sat.....
byk sgt lam kple........
18 dis,,,,my friend 2nang.......wah,,,,
cepat tul jodoh die...alhamdulillah............
19 dis,,,,,aku balik kg(flda jerangau)....sbb nk tolong makcik aku jga anak2 die kt kg....
aku ni jenis berpegang pd jnji n aku pling pntang org mungkir jnji...
sbb aku da jnji so,,,,kne la turuti jnji 2....
seminggu gak aku duk kg......
24 dis,,,ptg,aku balik kg lg(kali ni kat banggol durian).....
balik sbb,,,ad kenduri keesokkan hari nye
25 dis,,,,anak kazen aku bt aQiQah (ni la kenduri nye)....
cop2...sekali ngn kazen aku tunang gak tau.......
n.............
ULANG TAHUN PERKAHWINAN MY MUM N MY DAD yg ke-23.....
aku beli kn kek sebijik..... :)
ptg 25 dis aku balik umah,,,,,,,,,,
sok nye aku jalan lg...........
perh,kalah PM ni.........
aku balik sekali lg kg aku(kat banggol durian) sbb aku nk join my unt balik puchong....
27 dis 2 la aku memulakan perjalanan ke puchong by bus......
28 dis..........AKU ADA INTERVIEW kerje...kat mydin subang jaya....
oh my GOD......@#$%^&*((^%$##$%^&*
i get the job............huhuhuhuhuhu
29 dis terpakse balik umh nk sttle kn semua2 urusan tuk nk msuk kerje t la..
tarikh 2 gak tau result rayuan UUM........
syukur sgt.............alhamdulillah ya ALLAH....
30 n 31 dis aku duk kat umh je la...tunggu surt tawaran UUM sampai......
selagi xsampai aku xkn percaya aku dpt sambung dgree........
n mlm ni insyaALLAH.....akn bt solat hajat skit.....
kecik2 je..........

:)

eh,,,satu lg......4get...................
MY BIRTHDAY......10 DISEMBER 2010....
ulang tahun ke 21!!!
aku da boleh mengundi...........
huhuhuhuhuhhu.............

.....::::: penutup tahun 2010 :::::.....

Wednesday, December 15, 2010

.......::: 15/12/2010 :::......

hai2!!!!!!!!!!!!!!!!!!...................

lame tul xtulis lam ni,,bru2 ni berkesempatan nk tulis tp....
broadband lak yg bt hal.....
adui ler.....
tp sbnarnye bkn broadband yg bt hal,,aku yg xbayar bill....
kahkahkahkahkahkahkah..........

eeeeeemmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sepanjang 1bulan ni,,mcm2 jadi...
huhuhuhuhu....
sabar je la pengubat aku....

huhuhuhuhuhu